ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχαλολιάκος: Είμαι περήφανος που φυλακίζομαι για τις ιδέες μου

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος μετά την ανακοίνωση της ιστορικής απόφασης του δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία οδηγείται στη φυλακή. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε στην είσοδο του σπιτιού του και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους ενώ ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του κατηγορώντας τη "βρώμικη χούντα των ΜΜΕ, της πολιτικής ζωής και της Δικαιοσύνης". Επεσήμανε ότι είναι περήφανος που πάει φυλακή για τις ιδέες του ενώ τόνισε ότι κάποιοι θα ντρέπονται κάποτε γι' αυτήν την απόφαση, συνεχίζοντας την προκλητική του δήλωση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος: "Η ψυχή μου είναι ολόρθη, είμαι περήφανος που με πάνε φυλακή για τις ιδέες μου, κάποτε κάποιοι θα ντρέπονται γι' αυτήν την απόφαση, θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και από τον ελληνικό λαό, Ευχαριστώ τις εκατοντάδες των Ελλήνων που όλα αυτά τα χρόνια ήταν στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη Δικαιοσύνη". Όταν ρωτήθηκε αν αποφάσισε να παραδοθεί εκείνος δεν απάντησε και επέστρεψε στο εσωτερικό του σπιτιού του.

Στη συνέχεια ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ξαναμπήκε στο σπίτι του ενώ δεν απάντησε στο ερώτημα των δημοσιογράφων για το εάν θα παρουσιαστεί αυτοβούλως στην αστυνομία για να συλληφθεί.

Εν αναμονή των επίσημων διαβιβαστικών εγγράφων στη ΓΑΔΑ, η Αστυνομία εκτιμά ότι τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης θα παραδοθούν μόνα τους στα Αστυνομικά Τμήματα των περιοχών τους, με σκοπό να διαμορφώσουν και θετική εικόνα ενόψει της άσκησης έφεσης.

Ήδη, όπως έχει γίνει γνωστό, παραδόθηκαν ήδη ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης.

Όσοι παραδοθούν θα μεταφερθούν με οχήματα της Αστυνομίας στη ΓΑΔΑ ενώ για τους υπόλοιπους θα υπάρξει απευθείας σύλληψη και μεταφορά επίσης στη ΓΑΔΑ.
 
 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search