ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ορκωμοσία με μάσκες για τα νέα μέλη της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό προκειμένου να ορκιστούν ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα νέα μέλη της κυβέρνησης φόρεσαν μάσκες κατά του κορωνοϊο για τη διαδικασία της ορκωμοσίας, ενώ πριν και μετά τη χρήση της πένας για της υπογραφές έκαναν χρήση αντισηπτικού και φυσικά δεν υπήρξαν χειραψίες.

Οι μόνοι που δεν φορούσαν μάσκες ήταν οι ιερείς.

Ο νέος υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης Παναγιώτης Τσακλόγου ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.

Πρόκειται για τους Θεόδωρο Σκυλακάκη, ο οποίος αναβαθμίστηκε σε αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική, τον Νίκο Παπαθανάση, που αναβαθμίστηκε σε αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα και τα νέα μέλη του κυβερνητικού σχήματος τον Παναγιώτη Τσακλόγου υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, την κ. Ζωής Ράπτη, υφυπουργό Υγείας, αρμόδιας για τα θέματα Ψυχικής Υγείας και τον Νικόλαο Ταγαρά, υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Το δώρο του πρωθυπουργού

να συμβολικό δώρο επέλεξε να στείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους νέους αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς του κυβερνητικού σχήματος ενόψει της ορκωμοσίας τους.

Πρόκειται για μία μάσκα προστασίας κατά του κορωνοϊού με το εθνόσημα όπως εκέινη που φορούσε ο πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες για το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και στην πρόσφατη συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με γνωστά ονόματα στις ευρωλίστες τους τα οποία ανακοίνωσαν σήμερα (15/4), Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Νέα Αριστερά, μπαίνουν στην μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η Ν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ισοπεδωτικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν έχασε ξανά σετ (3-0) και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Volley League ανδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι δηλώσεις του Σλούκα:Για το ματς: "Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι, πάντα ιδιαίτερο. Πάντα ένα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κρύβει κινδύνους, υπάρχει άγχος και το πρέπει, όπως εί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια στις 17 Απριλίου. Το Διο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Δημήτρης Νικολακό
Image
Image

Search