ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγία Σοφία: Επικοινωνία Μητσοτάκη με Βαρθολομαίο

Γύρο τηλεφωνικών επικοινωνιών σε διεθνές επίπεδο ξεκινά -σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη- ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των αντιδράσεων της χώρας μας για την απόφαση της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

 

Επικοινωνία Κυρ. Μητσοτάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

 

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Κέρκυρα όπου περιοδεύει, επικοινώνησε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στον οποίο εξέφρασε τη συμπαράσταση και την υποστήριξή του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιστορική βραδιά για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά βρίσκονται στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε με ήρωα τον Τζ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε περισσότερες από 2.165 κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ανταποκρίθηκαν αστυνομικοί σε όλη τη χώρα που αφορούσαν περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας το πρώτο 15νθήμ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών διαπιστώνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να θεωρείται καταλληλότερος ως πρωθυπουργός. Στην εκ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search