ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηταράκης: Όλοι οι αιτούντες άσυλο πρέπει να σέβονται τους νόμους και τις παροχές που λαμβάνουν

Τη δική του απάντηση έδωσε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, με αφορμή το συλλαλητήριο μεταναστών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Σύνταγμα και στο οποίο ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, συνθήματα "Θα απελάσουμε τον Μητσοτάκη" και "Από την Αθήνα ως την Αμερική-παγκόσμια εξέγερση αντιρατσιστική".
 
"Η χώρα μας δίνει άσυλο σε αυτούς που το δικαιούνται βάσει του διεθνούς δικαίου, αλλά και θα προβαίνει σε απελάσεις όσων δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας. Ολοι οι αιτούντες άσυλο και οι πρόσφυγες θα πρέπει να σέβονται τους νόμους και τις παροχές που λαμβάνουν για το διάστημα που τις δικαιούνται", ήταν το σχόλιο του υπουργείου.

Υπενθυμίζεται ότι η δυναμική κινητοποίηση, που στηρίχτηκε τόσο από το Τμήμα Προσφυγικής-Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη νεολαία της Κουμουνδούρου, διεκδικώντας ανοιχτά σύνορα, άσυλο και σπίτια για όλους στην Ελλάδα, έχει ενθουσιάσει τους εκπροσώπους των πολυάριθμων κοινοτήτων μεταναστών, που συμμετείχαν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search