ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαράκη: Μειωμένο ωράριο για γονείς και στον ιδιωτικό τομέα

Στα θρανία ξανά από σήμερα οι μαθητές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων.

Τα οφέλη της επιστροφής στο σχολείο

Το κουδούνι χτυπά ξανά για τα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία και τα ειδικά σχολεία όλων των βαθμίδων και η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη μίλησε στον ΑΝΤ1 για τα οφέλη που έχουν τα παιδιά από την επιστροφή τους στα σχολεία. «Είναι σημαντικό ότι επανασυνδέονται τα παιδιά με το σχολείο. Έμειναν πολύ καιρό στο σπίτι. Θα είναι σημαντικό και ψυχολογικά» είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Ζαχαράκη, αλλά σημείωσε ότι αυτή η επιστροφή έχει δυσκολίες, καθώς διαθέτει τα χαρακτηριστικά των κανόνων.

Απαιτητικό εγχείρημα το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων

«Στα παιδιά δίνουμε την παραίνεση της κοινωνικότητας. Τώρα όμως θα πρέπει να προσέξουν τους κανόνες» είπε η υφυπουργός. «Στα νηπιαγωγεία οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να φροντίζουν να μην αναμειγνύονται οι ομάδες» πρόσθεσε και εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στους δασκάλους και τις δασκάλες. «Θα είναι ένα απαιτητικό εγχείρημα αλλά θα φανεί ότι θα είμαστε ουσιαστικοί στην επάνοδο των μαθητών» δήλωσε η Σοφία Ζαχαράκη.


Τέλος, για την άδεια ειδικού σκοπού στον ιδιωτικό τομέα έκανε γνωστό ότι οι εργαζόμενοι γονείς θα μπορούν να κάνουν χρήση του μειωμένου ωραρίου προκειμένου να παραλάβουν τα παιδιά τους από το σχολείο, καθώς δεν λειτουργούν τα ολοήμερα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μίλαν σώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφαρίζοντας σε 2-2 την Πόρτο, οδήγησε το ζευγάρι στα πέναλτι κι εκεί εμφανίστηκε καλύτερη, παίρνοντας τη νίκη με 4-3 και μαζί την πρ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απόλυτα ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκε το Περιστέρι bwin κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR το βράδυ της Παρασκευής (19/4) δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, που τόνισε πως η ομάδα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search