Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λιγότερα από 10 κρούσματα στο νοσοκομείο του Ρίου, ένα στον Άγ. Ανδρέα

O καθηγητής Χ. Γώγος μιλά με θετικούς όρους: «Πηγαίνουμε καλά. Θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ χειρότερα». Η εκτίμησή του αφορά τη χώρα, αλλά και την περιοχή. Η χθεσινή ημέρα ήταν ήσυχη για το ΠΓΝΠ. Κάτω από 10 ήταν τα σοβαρά κρούσματα που τελούν υπό νοσηλεία στο νοσοκομείο, ενώ έχει βελτιωθεί η υγεία του δημοσιογράφου που γνωστοποίησε αυτοβούλως ότι νόσησε.

Σύμφωνα με τον κ. Γώγο, γύρω στις ημέρες του Πάσχα θα έχουμε μια εικόνα του χρόνου για τον οποίο θα μπορούμε να συζητάμε για αποκλιμάκωση του συναγερμού. Ο καθηγητής δεν έχει να πει κάτι παραπάνω γι' αυτό: Είναι απολύτως πρόωρη οποιαδήποτε εκτίμηση. Συμφωνεί πάντως ότι ο εγκλεισμός των πολιτών δεν είναι ευχάριστη κατάσταση, σωρεύει άλλα ζητήματα και θα πρέπει κάποια στιγμή να αρθεί. Αλλά δεν είναι η στιγμή.

Για τους λοιμωξιολόγους, γενικά η κατάσταση δείχνει ελεγχόμενη, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν οι εντοπισμένοι «πονοκέφαλοι»: Καταυλισμοί προσφύγων και άλλα συναφή.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει όταν, με την άρση των περιορισμών, προκύπτουν κρούσματα δεξιά ή αριστερά. Ελπίζεται ότι τα πράγματα τότε θα είναι αντιμετωπίσιμα με μεγαλύτερη ευκολία. Αλλά όρκο δεν παίρνει κανείς για τίποτα, σ' αυτή τη φάση.

Αχαια: Οι ασθενείς με Covid19 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Πάτρας νοσηλεύονται λιγότερα απο 10 άτομα εκ των οποίων ο ένας διασωληνωμένος ενώ ένας ακόμη άτομο νοσηλεύεται διασωληνωμένο στον Άγιο Ανδρέα. Τα σοβαρά κρούσματα που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο είναι λιγότερα από 10 ενώ έχει βελτιωθεί και η υγεία του δημοσιογράφου Σωτήρη Γεωργούντζου. Την ίδια ώρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας νοσηλεύεται 52χρονος που διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνολικά 31 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων από τα 46 που είχαν αρχικά δηλώσει συμμετοχή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έλαβαν το πράσινο φως από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι γονείς του βρέφους που πνίγηκε με τροφή στην Κω, μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα, το απόγευμα της Τετάρτης (24.4.24). Οι γονεί . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νεότερα: Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) προχώρησε η εισαγγελία σε βάρος του βουλευτή Κων . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πως δεν επιθυμεί ο ψηφοφόροι των Σπαρτιατών να στραφούν στο κόμμα, καθώς είναι άκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
Image
Image

Search