Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εμφιετζόγλου: Θα κάνουμε ότι προβλέπει ο Νόμος για τη διάλυση των εργολαβιών της Πατρών-Πύργου

Για την αντίδρασή του απέναντι στη διάλυση των συμβάσεων της Πατρών-Πύργου από τον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμαναλή προϊδεάζει ο εργολάβος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ο οποίος ουσιαστικά εκπροσωπεί την ιταλική κατασκευαστική εταιρεία GD Infrastrutture.

Η συγκεκριμένη εταιρεία είχε κερδίσει δύο εργολαβίες. Από τη μία κηρύχθηκε έκπτωτη πριν κάποιες μέρες για τυπικούς λόγους και η δεύτερη διαλύθηκε, με την απόφαση του Υπουργού την περασμένη Παρασκευή.

Όπως σημειώνει ο κ. Εμφιετζόγλου θα κινηθεί πλέον σύμφωνα με το Νόμο και θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις την κατάλληλη στιγμή.

Θυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν είχε δηλώσει ότι θα προσφύγει τόσο στα ελληνικά όσο και τα ευρωπαϊκά δικαστήρια στην περίπτωση που ο κ. Καραμανλής έκανε πράξη τις απειλές του και διέλυε τις συμβάσεις.

Μάλιστα μέσα στον Μάρτιο ο κ. Εμφιετζόγλου είχε επικοινωνήσει με τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τα οποία είχε ενημερώσει για τις θέσεις του και τους λόγους για τους οποίους θεωρεί παράνομη τη διάλυση των συμβάσεων και ανάθεση του έργου στην Ολυμπία Οδό.

Με απόφαση Καραμανλή ακυρώθηκαν εργολαβίες για την Πατρών–Πύργου

 

"Κρυμμένα" διόδια στο σχέδιο Καραμανλή για Πατρών-Πύργου –Κεραυνοί Εμφιετζόγλου

Σημειώνεται ότι σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε "Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7" ο πρώην υποργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης μεταξύ άλλων επισήμανε για την τοποθέτηση διοδίων στην Πατρών-Πύργου: «Δεν θα μπουν διόδια μόνο στο Πάτρα-Πύργος, αλλά θα συνυπολογιστεί αυτό το κόστος στα διόδια, που πληρώνουμε και από την Κόρινθο μέχρι την Πάτρα, γιατί είναι ενιαίος ο αυτοκινητόδρομος» και προέβλεψε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση «το έργο να πάρει εγκρίσεις μέσα σε αυτές τις συνθήκες, που έχουμε, με τον τρόπο, που σχεδιάζει η κυβέρνηση για να υλοποιήσει τις αρχικές της δεσμεύσεις στους συγκεκριμένους παραχωρησιούχους».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μίλαν σώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφαρίζοντας σε 2-2 την Πόρτο, οδήγησε το ζευγάρι στα πέναλτι κι εκεί εμφανίστηκε καλύτερη, παίρνοντας τη νίκη με 4-3 και μαζί την πρ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απόλυτα ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκε το Περιστέρι bwin κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR το βράδυ της Παρασκευής (19/4) δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, που τόνισε πως η ομάδα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search