Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Ανδρέα Φούρα για τη μητέρα του που έμεινε ορφανή στα 3 της χρόνια λόγω ασιατικής γρίπης

Μια συγκινητική ιστορία,  με πρωταγωνίστρια τη μητέρα του και την ασιατική γρίπη που στις αρχές του προηγούμενου αιώνα θέρισε μεγάλο μέρος του πληθυσμού και στην Ελλάδα, διηγήθηκε στο διαδίκτυο ο Ανδρέας Φούρας.

"1918 Μάρτης .Στο χωριό μας έχουν μείνει γυναίκες παιδιά και άνδρες πάνω από τα 40.Μετά τον πόλεμο 12-13 η μετανάστευση στην Αμερική έχει ερημώσει τα Καλαβρυτοχώρια. Ο παππούς Ανδρέας Τζούδας ,ο Ζάπας μετανάστης στην Ατλάντα. Στο Μάνεσι έχουν μείνει η γιαγιά μας Χαρίκλεια το γένος Σκούρα από το Ασάνι με τις τρεις κόρες τους .Η μάννα μας η μικρότερη κόρη μόλις τριών ετών.Το χωριό ζεί μια τραγωδία. Η ασιατική γρίπη έχει χτυπήσει κάθε σπίτι. Η γιαγιά μας και τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια 5 και 4 ετών δεν τα καταφέρνουν.Μένει μόνη η μανούλα μου για 15 χρόνια μέχρι να επιστρέψει ο πατέρας της από την Αμερική.Συγχωρήστε με όμως εκείνο το πεντάρφανο κορίτσι 'εκανε στάση ζωής το ΄΄'ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό", έγραψε χαρακτηριστικά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search