Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στον "αέρα" 40 καθαρίστριες στον Άγιο Ανδρέα - Λήγουν οι συμβάσεις τους

Στο "αέρα" βρίσκονται 40 εργαζόμενες καθαρίστριες στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας οι οποίες είχαν προσληφθεί με συμβάσεις μέσω ΑΣΕΠ τον Μάιο του 2019. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του achaianews.gr οι συμβάσεις του λήγουν στις 30 Απριλίου με τις ίδιες να ζητούν να υπάρξει παράταση για 12 μήνες αφού είναι κάτι που υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ειδικά τώρα κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία του κορωνοίού. 

Οι καθαρίστριες είναι σε απόγνωση και ζητούν να υπάρξει άμεσα παρέμβαση από όλους τους αρμοδίους έτσι ώστε να παραμείνουν στην εργασία τους. 

Το achaianews.gr επικοινώνησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Ηλία Θεοδωρόπουλο ο οποίος τόνισε πώς : "Γίνεται προσπάθεια να δώσει παράταση ο ΑΣΕΠ".

Οι καθαρίστριες βρίσκονται σε απόγνωση ενώ υποστηρίζουν πώς ζητούν να συναντηθούν με τους αρμοδίους και βρίσκουν κλειστές πόρτες. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νέο σχέδιο πολιτικής προστασίας της χώρας, που περιλαμβάνει αμεσότερη επέμβαση των μηχανισμών, το σχέδιο «ΑΙΓΙΣ», παρουσίασαν  ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο αρμόδιο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου και του Αντιπεριφερειάρχη Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου και του Αντιπεριφερειάρχη Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα υπάρξει π
Image
Image

Search