Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Η εστίαση στο πλευρό των εργαζομένων του ΠΓΝΠ

Για μία ακόμα φορά η εστίαση της Πάτρας έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, αποδεικνύοντας με πράξεις την συμπαράσταση της στους ανθρώπους αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό.

Ο ΣΚΕΑΝΑ προχώρησε σε δωρεά φαγητού στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και στους εργαζομένους των κλινικών αναφοράς covid -19 και επειγόντων που δίνουν τη δική τους μάχη χωρίς ωράρια, στο πλευρό των ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον ιό, ρισκάροντας την υγεία τους. 

Από την πλευρά του το σωματείο εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας αναφέρει τα εξής: "Τούτη την ώρα της μάχης για τη ζωή, για το συνάνθρωπο για τη δημόσια υγεία που υπηρετούμε. Τούτη την ώρα που δοκιμάζονται και σφυρηλατούνται οι ανθρώπινες αξίες της συμπαράστασης, της συνεισφοράς και αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε το ΣΚΕΑΝΑ (Σωματείο Εστίασης και Αναψυχής ν. Αχαΐας) για την προσφορά του στις κλινικές αναφοράς covid-19 και επειγόντων. Σε τούτο το απλό, «είμαστε κι εμείς εδώ», δεν είμαστε υγειονομικοί, όμως τούτοι που είναι στη μάχη θα πρέπει να στηριχθούν.

Να γιατί δεν αισθανόμαστε μόνοι στη μάχη για να κρατήσει η πρώτη γραμμή και για να ανταποκριθούμε στον αγώνα μας για την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής". 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή του ΣΚΕΑΝΑ δεν ξεκίνησε τώρα, αλλά από την πρώτη μέρα κιόλας που τα καταστήματα εστίασης της Πάτρας έκλεισαν λόγω του κορωνοϊού. Όμως το Δ.Σ. του συλλόγου είχε αποφασίσει να μην τη δημοσιεύσει. Έγινε γνωστή από το ευχαριστήριο των εργαζομένων του ΠΓΝ Πατρών. 

"Είναι μια πρωτοβουλία ευγνωμοσύνης από τους επαγγελματίες εστίασης προς τους ανθρώπους αυτούς που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή κατά του κορωνοϊού και αγωνίζονται για μας. Θα τη συνεχίσουμε όσο αντέχει η τσέπη μας γιατί τα καταστήματα μας παραμένουν κλειστά" τόνισε στο patrasevents.gr ο πρόεδρος του συλλόγου, Σπύρος Στεργίου. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search