Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχές ωράριο στα φαρμακεία της Αχαΐας από την Πέμπτη(26/3)

Σύμφωνα με την απόφαση του συλλόγου τα φαρμακεία θα λειτουργούν με συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα αρχής γενομένης από την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020.

Η απόφαση του φαρμακευτικού συλλόγου Αχαΐας

Σύσταση προς όλα τα μέλη του Φ.Σ.Αχ. για λειτουργία των φαρμακείων αυστηρά χωρίς είσοδο του κοινού στο εσωτερικό του φαρμακείου εφαρμόζοντας προηγούμενη απόφαση. Ο τρόπος που θα υλοποιηθεί από τα φαρμακεία η σύστασή μας περί μη εισόδου του Κοινού εξαρτάται από τη χωροταξική διαμόρφωση του κάθε φαρμακείου και κάθε συνάδελφος θα πρέπει να καθορίσει επακριβώς τον τρόπο λειτουργίας του.

Δηλαδή η είσοδος μπορεί να αποκλειστεί είτε με χρήση ρολών ασφαλείας και εξυπηρέτηση από θυρίδα είτε με την πόρτα κλειστή και εξυπηρέτηση από φινιστρίνι ή με κάποιο φυσικό εμπόδιο (αν τα ρολά είναι ανοιχτά) ή με όποιο άλλο τρόπο ταιριάζει στο κάθε φαρμακείο.

Ημερομηνία έναρξης του συστηνόμενου μέτρου προτείνεται να είναι η 25/03/20 για τα εφημερεύοντα και η 26/03/20 για τα υπόλοιπα έτσι ώστε η αυριανή μέρα να είναι ημέρα προετοιμασίας για την ομαλότερη μετάβαση στο νέο τρόπο λειτουργίας.

Επαναλαμβάνουμε ότι η σύσταση του Δ.Σ. έχει ως σκοπό να λειτουργήσουμε τα φαρμακεία μας με καλύτερες συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας για εμάς και τους εργαζόμενούς μας. Διαφορετική αντιμετώπιση του ζητήματος θέτει τον καθένα από εμάς προ των ευθυνών του απέναντι στον εαυτό του, τους υπαλλήλους του και το Κοινό.

Υπενθυμίζουμε την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων που έχουμε μέχρι τώρα υιοθετήσει και ας μη μας διαφεύγει το γεγονός ότι η εξυπηρέτηση μέσω θυρίδας ή ρολών δε μας προστατεύει απόλυτα (δεν ξεχνάμε μάσκα-γάντια-αποστάσεις ασφαλείας).

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Οι Ιρανοί αποτίουν σήμερα φόρο τιμής στον πρόεδρο Εμπραχίμ Ραϊσί, η κηδεία του οποίου ξεκίνησε στην Ταμπρίζ, πρωτεύουσα της επαρχίας του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν όπου σκοτώθηκε την . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα με θύμα 45χρονο σημειώθηκε στις Μουριές Κιλκίς, ενώ ως δράστης συνελήφθη 54χρονος ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ, . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πλώρη για την εξωστρέφεια της διοργάνωσης του Πατρινού Καρναβαλιού και της προσέλκυσης επισκεπτών, εντείνοντας τις συσκέψεις για τα δρώμενα του Καρναβαλιού του 2025, βάζει ο νέος π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι Πατρινοί εμβρόντητοι έμαθαν τις τελευταίες ώρες από την αποκάλυψη του «achaiαnews.gr» ότι οι επαγγελματίες της περιοχής οδηγούνται στην χρέωση στις ξαπλώστρες, ίσως μόνο μέσα στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πενθεί ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας τον αγαπητό σε όλους Ανδρέα Ρηγόπουλο, που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Ο ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο κατάστημά του στην οδό Κορίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων έγινε γνωστό ότι σήμερα Τρίτη 21/05/2024  και αύριο Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής, που εξυπηρετεί τους οδηγούς, από το πάρκινγκ «Γ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ανακοίνωσε τα εξής: "Στηρίζει και συμμετέχει στην απεργία των δημοσίων υπαλλήλων, Τρίτη 21 Μαΐου, που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην κυβερνητική, αντιλαϊκή πολιτική
Image
Image

Search