Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι «λογιστές» ήταν απατεώνες- Πήραν κοσμήματα αξίας 3000 ευρώ

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δυο  άγνωστων δραστών για απάτη

 

Από τος αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, στο Αίγιο, προσέγγισαν ηλικιωμένη ημεδαπή και προσποιούμενοι τους λογιστές της ανιψιάς της την οδήγησαν στην οικία της και της απέσπασαν κοσμήματα, συνολικής αξίας (3.000) ευρώ.

 

 

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα

 

 

Συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 35 και 27 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

 

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 36, 28 και 27 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη 

Από τος αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι σε χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας, ενεργώντας από κοινού μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και προσποιούμενοι τους υπάλληλους  της ΔΕΗ με το πρόσχημα βλάβης στον μετρητή, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 25χρονος ημεδαπός,  διότι  σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του  Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία  του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (18) μηνών για κλοπή.

 

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, μια 29χρονη ημεδαπή,  διότι  σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του  Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (49) μηνών για κλοπή.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για κλοπή.

 

 

 

Σύλληψη ατόμων για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, δυο ημεδαποί, ηλικίας 24 και 56 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους  διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

 

Σύλληψη ημεδαπής   για κλοπή

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, μια 32χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε από κατάστημα ημεδαπού, δύο προπληρωμένες κάρτες, συνολικής αξίας (75) ευρώ.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

 

Σύλληψη τριών ημεδαπών  για  κλοπή

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα δυο άνδρες, ηλικίας 25 και 32 ετών, καθώς και μια 42χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 24χρονου βρήκαν τα παρακάτω αντικείμενα για τα οποία εξετάζεται η νομιμότητα της

κατοχής τους :

•       ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή,

•       ένα πολυμηχάνημα (εκτυπωτής-σκάνερ-τηλεομοιότυπος),

•       ένα αποκωδικοποιητή, με το μετασχηματιστή και το πληκτρολόγιο,

•       ένα ασύρματο δρομολογητή (ρούτερ) και

•       ένα χορτοκοπτικό.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση κακοποίησης ανήλικου από υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Σε ανακοίνωσή του, το ΥΠΠΟ σημειώνει πως ο υπάλ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών σημειώθηκε στις 18:11 στην περιοχή Σουλουσαράι της επαρχίας της Τοκάτης (Ευδοκιάδα) της βόρειας Τουρκίας. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογί . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Καταπλακώθηκε από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση στο κτίριο της οδού Νεωρίων στον Πειραιά. Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 12 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάει ο καιρός από την Παρασκευή 19 Απρίλιου, με την ΕΜΥ να έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης και τους μετεωρολόγους, στηριζόμενοι στα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεδομένα, να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search