Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Παράσυρση πεζής από αυτοκίνητο

 Παράσυρση γυναίκας από αυτοκίνητο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Κορίνθου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η πεζή τραυματίστηκε ελαφρά. Ωστόσο στο σημείο του τροχαίο έφθασε πλήρωμα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει. Επίσης αστυνομικοί της Τροχαίας που βρέθηκαν άμεσα στην διασταύρωση, ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Θέατρο Λιθογραφείον παρουσιάζει: «Ιω – Εκείνη», ένας μονόλογος για την έμφυλη βία.16-19 Μαΐου στις 21.30 στο θέατρο ΛιθογραφείονΣκληρός, καθημερινός, αστείος, τρυφερός, αποτελού . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Μια απρόσμενη συσχέτιση μεταξύ της βιταμίνης D και του εντερικού μικροβιώματος, που συμβάλλει στην ανοσία κατά του καρκίνου και αυξάνει την αποτελεσματικότητα της ανοσοθεραπείας, ε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στο 10,2% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Μάρτιο εφέτος, έναντι του αναθεωρημένου προς τα άνω 11,4% τον Μάρτιο 2023 και του αναθεωρημένου προς τα κάτω 10,8% τον . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Παρενέβη χθες ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον δημόσιο διάλογο γύρω από τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στα αμερικανικά πανεπιστήμια, επισημαίνοντας ότι οι αρχές επι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογ
Image
Image

Search