Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα : Αλλοδαποί λήστεψαν και μαχαίρωσαν άλλους ομοεθνείς τους ... στη λαϊκή !

Αιματηρό περιστατικό σε λαϊκή αγορά της Πάτρας την Τρίτη το πρωί όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες επτά αλλοδαποί προσέγγισαν άλλους ομοεθνείς τους και τους λήστεψαν . Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι επτά άνδρες άνδρες πλησίασαν τρεις ομοεθνείς τους και με την άσκηση, αρχικά, σωματικές βίας κατάφεραν να του πάρουν χρηματικό ποσό , περίπου 120 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια δύο από τους δράστες πλησίασαν ... δύο από τους ομοεθνείς τους  τους τραυμάτισαν με μαχαίρι μάλιστα προκαλώντας ευτυχώς μόνο εκδορές.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν ένα άτομο και να το συλλάβουν ενώ αναζητούνται ακόμη έξι άτομα. Στους δύο νεαρούς που δέχθηκαν τα χτυπήματα με το μαχαίρι παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. 

Συνελήφθη ένας από τους δράστες της ληστείας σε βάρος ομοεθνών του στην Πάτρα

Ο δράστης με ακόμη επτά ομοεθνείς του αφαίρεσαν με την άσκηση σωματική βίας από τρεις ομοεθνείς τους (120) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο

Συνελήφθη, άμεσα, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 40χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται για να συλληφθούν δυο ακόμα ομοεθνείς του δράστη, ηλικίας 20 και 33 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς και πέντε συνεργοί του. Ειδικότερα, χθες το πρωί, σε χώρο λαϊκής αγοράς, ο δράστης, ενεργώντας από κοινού με τους συνεργούς του, ακινητοποίησαν τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 40, 37 και 17 ετών και με την άσκηση σωματικής βίας, τους αφαίρεσαν το  χρηματικό ποσό των (120) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια, ο 20χρονος και ο 33χρονος, τραυμάτισαν με μαχαίρι τον 37χρονο και τον 17χρονο στην κοιλιά και τράπηκαν σε φυγή. Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων συνεργών του.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με γνωστά ονόματα στις ευρωλίστες τους τα οποία ανακοίνωσαν σήμερα (15/4), Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Νέα Αριστερά, μπαίνουν στην μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η Ν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ισοπεδωτικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν έχασε ξανά σετ (3-0) και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Volley League ανδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι δηλώσεις του Σλούκα:Για το ματς: "Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι, πάντα ιδιαίτερο. Πάντα ένα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κρύβει κινδύνους, υπάρχει άγχος και το πρέπει, όπως εί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια στις 17 Απριλίου. Το Διο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Δημήτρης Νικολακό
Image
Image

Search