Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ψάλτης σκότωσε και μετά «διάβασε» το θύμα του- 10ετής κάθειρξη... κατ’ οίκον

«Καλύτερα να πέθαινα για να γλιτώσω..., έχω μετανοιώσει, δεν είμαι εγκληματίας», είπε απολογούμενος ο 82χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Βουλγαρίας, μέσα στο κτήμα του, στα Καμίνια Αχαΐας, τον Νοέμβριο του 2016.

Ο ηλικιωμένος άνδρας κάθισε χθες στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών, όπου αναβίωσε το έγκλημα που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Βρέθηκε αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, για την οποία είχε κριθεί ένοχος πρωτόδικα και του είχε επιβληθεί ποινή καθείρξεως 15ετών. Μια ποινή που την εξέτισε στο Νοσοκομείο της φυλακής Κορυδαλλού, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας του. Χθες κρίθηκε ενοχος ομοφωνα, του αναγνωρίστηκε ελαφρυτικο και τελικά θα εκτίσει την ποινή του στο σπίτι του σε κατ' οίκον περιορισμό. Τα παιδιά του κατηγορούμενου ανέφεραν πως επρόκειτο για μία κακιά στιγμή. Ολα συνέβησαν στις 22 Νοεμβρίου του 2016. Ο ηλικιωμένος έτρωγε και διασκέδαζε με αλλοδαπούς που διέμεναν στις αποθήκες. Μετά από έντονη λογομαχία με κάποιον πήρε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια μπήκε σε λεωφορείο, επιβιβάστηκε για να έρθει στο σπίτι του στην Πάτρα αλλά τον συνέλαβαν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αυξημένη είναι η κίνηση στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου σε σχέση με την περσινή Μ. Παρασκευή. Πιο συγκεκριμένα από τις 24:00 μέχρι τις 14:00 πέρασαν συνολικά 14.200 ενώ η αύξηση που ση . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έως και κατά 19,3% ακριβότερο θα είναι φέτος, σε σχέση με το 2023, το πασχαλινό τραπέζι για τους καταναλωτές, καθώς οι τιμές στα περισσότερα βασικά προϊόντα που το «γεμίζουν», είνα . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Διονύση Τεμπονέρα, Δικηγόρου - Εργατολόγου, Μέλοςυ της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ   Τα στοιχεία δείχνουν ότι επανέρχονται όλες οι παθογένειες της ελληνικής οικονομίας που μας οδήγησαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
Image
Image

Search