Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ορκίστηκαν οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων

 Ορκίσθηκαν την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στο κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας της 6ης Υ.ΠΕ οι νέοι Διοικητές των κάτωθι Νοσοκομείων από το Διοικητή Γιάννη Καρβέλη :

 

• Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας ο κ. Ιωάννης Μπάκαβος

 

• Στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας ο κ. Δημήτριος Σκανδάλης

 

• Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» ο κ. Ηλίας Θεοδωρόπουλος

 

• Στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» ο κ. Σπυρίδων Δερδεμέζης

 

• Στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας ο κ. Αθανάσιος Γεωργάκης

 

• Στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» ο κ. Παύλος Αθανασόπουλος

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναβάλλει το προγραμματισμένο για τις 9 Μαΐου ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν. Τα περί αναβο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η Ολυμπιακή φλόγα είναι έτοιμη να ταξιδέψει στη Γαλλία, μετά την 11ημερη λαμπαδηδρομία στη χώρα μας. Η τελετή παράδοσης θα αρχίσει στις 18:30 στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τη Νάνα Μούσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι τρεις από τους δέκα κατηγορούμενους που συνελήφθησαν κατά την πρόσφατη επιχείρηση της αστυνομίας για την δολοφονία του αστυνομικού . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.Ο Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής
Image
Image

Search