Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Γιώργο Κόζη

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας, η είδηση του θανάτου, του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Κόζη. Ο εκλιπών, δραστηριοποιήθηκε για πολλές δεκαετίες στο χώρο της εστιάσης, διατηρώντας πασίγνωστα νυχτερινά κέντρα της πόλης. Από τα μέσα της δεκαετίας του 70' μέχρι και πρόσφατα, σε συνεργασία με τους γιους του Κώστα και Χρήστο ιδιαίτερα τα τελευταία 20 χρόνια, λειτουργούσαν νυχτερινά καταστήματα. "Can Can" , τα "θρυλικά" 9/8 στην περιοχή της Λεύκας, το "Αρείων" στην Εγλυκάδα, η "Παριζιάνα" και το "Αρένα", είναι μερικά από τα καταστήματα που διηύθυνε η οικογένεια Κόζη.

Οι γίοι του με τον αποχαιρέτησαν με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο η οποία συνοδεύει την κοινή τους φωτογραφία.

"Αγαπημένε μας πατέρα καλό ταξίδι, έζησες με ήθος, τιμή, αξιοπρέπεια και την μεγαλύτερη καρδιά και καλοσύνη που έχω συναντήσει σε άνθρωπο, έφυγες σήμερα Κυριακή, την αγαπημένη σου ημέρα, που την τιμούσες όπως ακριβώς πρόσταζε η ορθοδοξία. Σε ευχαριστούμε απεριόριστα για ότι έκανες για εμάς, ήσουν πολύ καλός με όλους μας, θα σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε με περηφάνια για πάντα.. Εις το επανιδείν ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ στου παραδείσου τα ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ! Οι γιοί σου ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Ο Γιώργος Κόζης, "έσβησε" ξαφνικά την Κυριακή(19/1), από ανακοπή καρδιάς, την ώρα που επέστρεφε από το σουπερμάρκετ.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 15.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναστάτωση επικρατεί στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας από νωρίς το απόγευμα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φοιτητές έχουν εγκλωβίσει στο γραφείο του, τον Πρύτανη του Ιδρύματος Χρήστο Μπού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.Ο Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής
Image
Image

Search