Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σπιράλ: Νέες εγγραφές και οι πρώτες εκλογές

 Στις 21 Δεκεμβρίου τα μέλη της παράταξης θα εκλέξουν τα πολιτικά όργανα.

Στον απόηχο του Ιδρυτικού Συνεδρίου του σπιράλ, οι εγγραφές νέων μελών συνεχίζονται αθρόα και η Ολομέλεια της δημοτικής παράταξης αθροίζει πλέον εκατοντάδες πατρινούς δημότες. Τα ιδρυτικά μέλη του σπιράλ και ο επικεφαλής του, Πέτρος Ψωμάς, χαιρετίζουν με ενθουσιασμό αυτή τη γενναία ανταπόκριση της κοινωνίας στο δημόσιο κάλεσμα και αντιμετωπίζουν με αίσθημα ευθύνης το μεγάλωμα της αυτοδιοικητικής τους κίνησης.

 

Εν τω μεταξύ, η Γενική Συνέλευση του σπιράλ προχώρησε στην εκλογή εφορευτικής επιτροπής και όρισε τις διαδικασίες και την ημερομηνία των πρώτων αρχαιρεσιών της παράταξης. Μέλη του σπιράλ που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφια για τις θέσεις στην πρώτη Πολιτική Γραμματεία, με διετή θητεία (2020-2021), μπορούν να υποβάλλουν τις υποψηφιότητές τους στην εφορευτική επιτροπή. Υπενθυμίζεται πως οι θέσεις του Οργάνου είναι αυτές τους Επικεφαλής, του Γενικού Γραμματέα και πέντε μελών, ενώ επίσης θα ψηφιστεί από τα μέλη και τριμελής Εξελεγκτική Επιτροπή. Οι εκλογές θα διεξαχθούν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, από 9πμ έως 4μμ, στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό».

 

Ενδιαφερόμενα νέα μέλη, που είναι δημότες ή/και κάτοικοι Πατρών μπορούν να εγγράφονται μέλη στο σπιράλ οποτεδήποτε, όχι όμως μετά την 16η Δεκεμβρίου προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εσωτερικές εκλογές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Δέσποινα Κούνα (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), που ορίστηκε υπεύθυνη από την προσωρινή Διοικούσα του σωματείου.

 

Με την ευκαιρία, το σπιράλ ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ένα πρώτο αντιπροσωπευτικό video από όσα συνέβησαν στην Αγορά Αργύρη, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, μέρα διεξαγωγής του Ιδρυτικού Συνεδρίου της παράταξης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search