Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Λόγω καιρού... δεν θα ανάψει σήμερα το δένδρο

«Χριστούγεννα είναι…» η Πάτρα γιορτάζει, στολίσθηκε , χαμογελά και περιμένει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που έχει στηθεί στην πλατεία Γεωργίου, το οποίο θα σηματοδοτήσει την έναρξη των δεκάδων εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει για φέτος ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων στο κέντρο και σε συνοικίες , οι οποίες θα διαρκέσουν έως την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Ο καιρός όμως έχει τους δικούς του «εορταστικούς κανόνες». Κανόνες οι οποίοι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων ,  τα οποία θα πλήττουν το προσεχές διήμερο την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή , επιβάλλουν την μετάθεση των προγραμματισμένων για αύριο Τρίτη 10 Δεκεμβρίου εναρκτήριων εκδηλώσεων κατά δύο ημέρες.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, η μπάντα, οι ζογκλέρ, οι σαπονοφουσκο-εφευρέσεις, τα δρώμενα με ψυχρό πάγο, η μπάντα του Δήμου και οι χορωδίες, θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο νέο ραντεβού μαζί τους την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου  από τις  6.30 το απόγευμα στο ξεκίνημα της φετινής γιορτής.

Στο αντάμωμα με το …πνεύμα των Χριστουγέννων και τη χαρά, τα παιδιά δεν θα ζήσουν …εκπτώσεις, καθώς την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν τόσο οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για αύριο Τρίτη), όσο και αυτές που προβλέπονται στο πρόγραμμα για τη συγκεκριμένη ημέρα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Οι έλεγχοι είναι τακτικοί, είναι συνεχείς, επαναλαμβάνονται πολλές φορές στις ίδιες επιχειρήσεις. Οι παραβάτες μπαίνουν σε μία λίστα στην οποία έχουν προτεραιότητα για επανέλεγχ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας" . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα με τελικό προορισμό τη Μασσαλία, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Η ιστορία της αφής της Ολυμπιακής φλόγας: Καθιερώθηκε τον 8ο . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σε ανακοίνωση του σπιράλ αναφέρονται τα εξής: Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών από το εσωτερικό του Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών -που έγινε από την Αστυνομία μετά τη σχετική έ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search