Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο της Λουκίας Σιμονοβίκη - Την Τρίτη η κηδεία

Θλίψη αλλά και αιφνιδιασμό σε κάποιους προκάλεσε ο θάνατος της Πατρινής Λουκίας Σιμονοβίκη, η οποία έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 72 χρόνια της. Έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η Λουκία Σιμονοβίκη υπήρξε στενά συνδεδεμένη με το Πατρινό Καρναβάλι και δη το Καρναβαλικό Κομιτάτο του οποίου είχε διατελέσει Πρόεδρος. Ήταν από τις πρώτες  γυναίκες υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Πατρών. Με τον Καθηγητή Παύλο Κορδοπάτη, ο οποίος έφυγε πριν από εκείνη, από τη ζωή, απέκτησαν δύο παιδιά, τη Μαριάννα και τον Αντώνη.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 2.30 από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Α΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Τα μηνύματα των φίλων της είναι συγκινητικά.

Με συγκινητικό τρόπο την αποχαιρετά ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλέξης Σκαρμέας.

Οταν οι φιλίες ξεκινούν με εξομολογήσεις, μένουν πάντα δυνατές. Τέτοιες μέρες στο σπίτι του Χρήστου μας στον Αγ. Βασίλειο, ξεκίνησε η φιλία μας. Το ωραιότερο τυπάκι του καρναβαλιού. Η ζωντάνια, η χαρά κ η δύναμη. Αυτή που σκέφτηκε κ υλοποίησε τον πιο καλλιτεχνικό χορό του καρναβαλιού. Το χορό της μάσκας. Μας στενοχώρησες σήμερα. Στο καλό Λουκία μου. έγραψε.

Η Βικτωρία Αγγελοπούλου πρώην Πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ έγραψε στο προφίλ της στο facebook

Καλό σου ταξίδι φιλενάδα.

 

Λουκία μου, το γέλιο , η ζωντάνια και η δύναμη της ψυχής σου, παράδειγμά μας.

Ο Πατρινός ηθοποιός και σκηνοθέτης Περικλής Βασιλόπουλος στο σύντομο μηνυμά του λέει:

Πάντα θα είσαι παρούσα με το χαμόγελό σου αγαπημένη...

Καλό σου ταξίδι Λουκία..

Πολλές φορές η ζωή φέρνει στο διάβα σου ανθρώπους που σε πείθουν ότι δεν καθορίζει η ηλικία την ζωή σου και τον τρόπο που έχεις αποφασίσει να ζεις κάθε στιγμή...

Ο αρχηγός όλων αυτών ήταν η Λουκία και είμαι πολύ τυχερός που για λίγα χρόνια μου γνώρισε αυτό το τρόπο να ζει κανείς. Στο καλό αγαπημένη μου... Μεγάλωσε και οργάνωσε όπως μόνο εσύ ξέρεις την καρναβαλικη παρέα που θα βρεις εκεί πάνω ... της γραφει ο Τζίμης Πολίτης

ένας γλυκός άνθρωπος, μια ενεργή πολίτης και δημότης της Πάτρας, η Λουκία Σιμονοβίκη, "έφυγε" σήμερα για το μεγάλο ταξίδι της..

τρυφερές θα είναι πάντα οι αναμνήσεις μας γ΄αυτήν

καληνύχτα Λουκία.... έγραψε ο γιατρός και πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θρασύβουλος Μαυρομμάτης

ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Λουκία μου, φιλενάδα μου δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα σε ξαναδώ. Καλό ταξίδι αγαπημένη μου

Καλο ταξιδι αγαπημενη!

 

 

 

 

 

 

 

  

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search