Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ξηλώνουν το δίκτυο ύδρευσης στις νότιες συνοικίες

Διάτρητο είναι το δίκτυο ύδρευσης στις νότιες συνοικίες της Πάτρας, αν και οι αγωγοί έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή την δεκαετία 2000 -2010, θεωρούνται δηλαδή καινούργιοι. Ωστόσο,  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ανδρέας Παπανικήτας, οι σωλήνες είναι εκτός προδιαγραφών με συνέπεια να υπάρχουν διαρροές στο δίκτυο.

Για το λόγο αυτό, η ΔΕΥΑΠ προχωρά στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε όλο το Νότιο Διαμέρισμα. Το έργο είναι προϋπολογισμού 14 εκ. ευρώ μαζί με το Μπεγουλάκι, όπου ήδη έχουν ξεκινήσει τα έργα.

Τα 9 εκ. είναι από το ΕΣΠΑ και από Περιφερειακά Προγράμματα. Συνολικά θα αλλαχθεί δίκτυο μήκους 260 χιλιομέτρων και αυτό σημαίνει ότι θα σκαφτούν, πάλι, όλοι οι δρόμοι των νότιων συνοικιών της Πάτρας.

Το δίκτυο ύδρευσης θα αλλαχθεί στα Ζαρουχλέικα, το Ψαροφάι, τα Προσφυγικά, στην περιοχή Ταραμπούρα, στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα, στα Ζαρουχλέικα μέχρι την Κρυά Ιτεών. Η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης θα γίνει, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΔΕΥΑΠ, θα γίνει στα επόμενα δύο χρόνια και όπως αναφέρει ο κ. Παπανικήτας τα έργα έχουν ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα και δεν θα επιβαρύνει την ΔΕΥΑΠ και τους καταναλωτές.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search