Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Γιορτάζει η Αναπλαστική Σχολή Πατρών

           Η Αναπλαστική Σχολή, ιδρυθείσα υπό του Οσίου γέροντος Γερβασίου Παρασκευοπούλου, στις 25 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή, τιμά την μνήμη της Αγίας Ταβιθά (φωτό), προστάτιδος της Σχολής μας και προσκαλεί τους ευλαβείς χριστιανούς της πόλεως μας στις λατρευτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν προς τιμήν της, στόν Ιερό Ναό της Αγίας, (Ιωνίας 47) κατά τό ακόλουθο πρόγραμμα:

          ●Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 6:00 το απόγευμα, θα τελεσθεί η ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού μετ' αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, υπό του αιδεσιμολογιωτάτου Πρεσβυτέρου π.Σωτηρίου Μανέτα, Εφημερίου του Ι.Ν.Παντανάσσης Πατρών.

          ●Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, από 7:00 έως 10:00 το πρωί, θα τελεσθεί Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετά θείου κηρύγματος, υπό του πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. π. Κωνσταντίνου Θεοδωροπούλου, Προϊσταμένου του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου καί Ελένης, Αγυιάς Πατρών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Απρόβλεπτη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αναδιαμόρφωσης του οδού Αράτου, που έχει να κάνει με την υπογειοποίηση δικτύων ρεύματος, προκαλεί ένα ντόμινο και φέρνει καθυστέρηση στην . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη Λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος της Παιανίας, όταν οδηγός πούλμαν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε πάνω σε κολώνα. Ο οδηγός του ο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα η μητέρα του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή της Βραυρώνας. Η μητέρα νοσηλεύεται ήδη σε νοσοκομείο της Αθήνας. . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ληστεία πραγματοποιήθηκε σε σπίτι της περιοχής της Ραφήνας, όπου δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εισήλθαν από ανασφάλιστη θύρα σε διώροφο κτί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση στην είσοδο του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" πραγματοποιούν σήμερα το πρωΐ οι εργαζόμενοι παρουσία καιτ ου προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ ΜΙχάλη Γιαννάκου. Σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στο ν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 θα βρεθεί στην πόλη της Πάτρας την Τρίτη 14.5.2024, η Έφη Αχτσιόγλου, Βουλεύτρια Δυτικο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκδήλωση ενόψει των ευρωεκλογών διοργανώνει για τη Δευτέρα 13 Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, στο Ρίο. Η εκδήλωση που θα είναι ομιλητής ο βουλευτής Αχαΐας του κόμματος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, θα πραγματοποιη
Image
Image

Search