Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί της Αχαΐας στο πλευρό του Παναγιώτη - Ραφαήλ- Συγκέντρωσαν χρήματα

Το κοινωνικό πρόσωπο τους πρόσωπο και την ευαισθησία τους έδειξαν για ακόμη μια φορά οι αστυνομικοί της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, καθώς προσέφεραν χρήματα με αποτέλεσμα για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ.  Η αυθόρμητη πρωτοβουλία έγινε στο πλαίσιο της χθεσινοβραδινής θεατρικής παράστασης " Ο φίλος μου ο Λευτεράκης", του Αλέκου Σακελλάριου, από την θεατρική ομάδα των Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, "ΘΕΑΤΡοPOLICE", στο στο ROYAL THEATRE στην Πάτρα.

Η είσοδος ήταν δωρεάν, ωστόσο μετά το τέλος της παράστασης, οι 300 και πλέον Αστυνομικοί που παρέστησαν στην εκδήλωση, αλλά και εκπρόσωποι φορέων και αρχών, προσέφεραν συμβολικά χρήματα.  Το ποσό που συγκεντρώθηκε , περίπου 700 ευρώ θα κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί με σκοπό το παιδί να μεταφερθεί στη Βοστόνη για συγκεκριμένη θεραπεία. 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Στο 10,2% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Μάρτιο εφέτος, έναντι του αναθεωρημένου προς τα άνω 11,4% τον Μάρτιο 2023 και του αναθεωρημένου προς τα κάτω 10,8% τον . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Παρενέβη χθες ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον δημόσιο διάλογο γύρω από τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στα αμερικανικά πανεπιστήμια, επισημαίνοντας ότι οι αρχές επι . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Στα τελευταία στάδια των τεστ πριν την ένταξή του στον στόλο της Κίνας εισέρχεται το νέο υπερσύγχρονο αεροπλανοφόρο Fujian, το οποίο καθελκύστηκε το 2022. Το Fujian ξεκίνησε τηνΤ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ώρα να αποδείξει ο κ. Μητσοτάκης αν είναι με την κοινωνία ή με τους κερδοσκόπους, δήλωσε η γραμματέας της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεοδώρα Τζάκρη  Με την πρόταση νό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογ
Image
Image

Search