Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολίτες καταφέρονταν κατά επικεφαλής παρατάξεων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο!

 Ενταση κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, όταν πολίτες που βρίσκονταν στην αίθουσα άρχισαν να καταφέρονται κατά επικεφαλής παρατάξεων! Συγκεκριμένα πολίτες που είχαν κατακλύσει τον χώρο της συνεδρίασης για να παρακολουθήσουν την συζήτηση του Σώματος που αφορούσε την υπογειοποίηση του τρένου και την Πατρών-Πύργου, για άγνωστο λόγω άρχισαν να φωνάζουν κατά του Νίκου Νικολόπουλου και του Νίκου Παπαδημάτου, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να μην μπορεί να συνεχιστεί η συνεδρίαση , κάτω από αυτές τις συνθήκες , όπως επισήμανε η αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Κατερίνα Σολωμού. Μάλιστα επικαλέστηκε συγκεκριμένο άρθρο του κανονισμού, επισημαίνοντας πως όσοι παρακολουθούν την συνεδρίαση πρέπει να είναι κόσμιοι. Μάλιστα στο ζήτημα παρενέβη και ο Νίκος Τζανάκος , ως επικεφαλής παράταξης, ζητώντας από τον Πρόεδρο να επιβάλει την τάξη.

Η ένταση εξακολούθησε για λίγο με άλλους πολίτες που βρίσκονταν πλησίον του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Τελικά η έκκληση της Κατερίνας Σολωμού εισακούστηκε και ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μελάς επέβαλε την τάξη, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεδρίαση.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε απεργειακό κλοιό θα βρίσκεται σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, η χώρα λόγω της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Απεργία έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ ενώ η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς μ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε στο Movistar και επεσήμανε για την ισοπαλία 2-2 της Ρεάλ με την Μπάγερν και το πώς οι Μαδριλένοι γλίτωσαν την ήττα έπειτα από την ανατροπή των Βαυαρών. "Η . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ευρωπαϊκό clasico βρήκε Μπάγερν και Ρεάλ ισόπαλες 2-2 στο Μόναχο για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, χάρη στις προσπάθειες του Τζάε-Μιν Κιμ και του Βινίσιους. Ο πρώτο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά από δύο εκπληκτικά δυναμικές μάχες στο Παλάου Μπλαουγκράνα, Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα έδωσαν ακόμα μία το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (30/4) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια, βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της εργοδοσίας, με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Τις βραδινές ώρες χθες, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ομάδα Κ-9, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του
Image
Image

Search