Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δένει στο λιμάνι της Πάτρας το κρουαζιερόπλοιο «BRAEMAR» !

Στο λιμάνι της Πάτρας αναμένεται να καταπλεύσει σήμερα στις 4 το μεσημέρι, το κρουαζιερόπλοιο «BRAEMAR» μήκους 196 μ. με 800 επιβάτες, κατά πλειοψηφία Βρετανούς και 410 μέλη πληρώματος. Το πλοίο θα διανυκτερεύσει στο λιμάνι της Πάτρας και θα αναχωρήσει αύριο στις 11 για το Κατάκολο.

Οι επισκέπτες πρόκειται να επισκεφθούν Αρχαιολογικούς Χώρους, μερικά από τα μνημεία της πλούσιας πολιτιστικής και θρησκευτικής μας κληρονομιάς, αλλά και κάποια από τα λοιπά, απαράμιλλου κάλλους, αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής και της πόλης μας. Παράλληλα ένας σημαντικός αριθμός εξ’ αυτών αναμένεται να επισκεφτεί το Ιστορικό και Εμπορικό κέντρο της Πάτρας.

Ο Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. καλωσορίζει και υποδέχεται θερμά τους επισκέπτες μας και το πλήρωμα του πλοίου.  Έχει προετοιμαστεί για να τους παράσχει τις καλύτερες δυνατές λιμενικές υπηρεσίες και ευκολίες, ώστε να συμβάλλει σε μία άνετη και ευχάριστη διαμονή τους στην πόλη μας την οποία ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι θα έχουν.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 09:00, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση 1ης Τροποποίησης της από 01.08.2023 . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα 112 εστάλη στους κατοίκους της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Μαγνησίας, της Λέσβου, των Σποράδων και της Βόρειας Εύβοιας, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 09:00, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση 1ης Τροποποίησης της από 01.08.2023 (ΑΔΑ 6ΨΝΝΟΚΩΞ-ΡΣΘ)
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευμα με ωράριο Υπηρεσί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, στα σχ
Image
Image

Search