Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα - Ψηλά Αλώνια : Έπεσε κορμός δέντρου από τον αέρα - Παρολίγον τραγωδία

16/9 Σε τραγωδία θα μπορούσε να εξελιχθεί η πτώση του κορμού του δέντρου πάνω στα κεφάλια θαμώνων της καφετέριας στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων την Κυριακή το βράδυ. Τμήμα του δέντρου είχε ξεραθεί και λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν «έπεσε» σε καφετέρια με την τέντα καταστήματος να ανακόπτει την πορεία του. 

Και κατά το παρελθόν έχει υπάρξει αντίστιχο περιστατικό πτώσης τμήματος δέντρου με τον Δήμο της Πάτρας να λαμβάνει μέτρα έτσι ώστε να κοπούν και να απομακρυνθούν επικίνδυνα ή ξεραμένα κλαδιά. Συγκεκριμένα στις αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τα δημοτικά συνεργεία την κοπή κλαδιών, ώστε να έχουν αποσυρθεί και τα τραπεζοκαθίσματα από την πλατεία», ,ενώ ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός για την προμήθεια δένδρων (κουκουναριές), που θα αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα γερασμένα δένδρα.

15/09 Ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφριά ευτυχώς σύμφωνα με τις πληροφορίες  του achaianews.gr όταν έπεσε πάνω του δέντρο. Πιο συγκεκριμένα όλα συνέβησαν την Κυριακή το βράδυ στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων όπου σύμφωνα με πληροφορίες έσπασε δέντρο από τον ισχυρό αέρα. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στη τέντα που υπήρχε και η οποία ανέκοψε την ένταση της πτώσης του δένδρου. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ο 14χρονος που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από κροτίδα που έσκασε πάνω του, σε περιοχής της  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπλη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου. Συγκεκριμένα, τ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Εξαφανίστηκαν» στην κυριολεξία οι Πατρινοί από το κέντρο της Αχαικής πρωτεύουσας τόσο την Κυριακή, όσο και την Δευτέρα του Πάσχα, με την πόλη να θυμίζει ερημιά καλοκαιριού. Οι κά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου. Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες χθε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα και σήμερα στην Πάτρα.   Σήμερα Τρίτη δεν θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα, καθώς έχει μεταφερθεί η αργία της Πρωτομαγιάς.
Image
Image

Search