Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 33χρονος λουόμενος στην Επανομή

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Ναυάγιο της Επανομής το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6), ένας 33χρονος.;Όπως αναφέρει ο ANT1, για τη δυσχερή θέση που βρισκόταν ο αλλοδαπός κολυμβητής ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Αμέσως στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από την ξηρά, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε ένα ναυαγοσωστικό σκάφος να αποπλεύσει από το λιμάνι της Επανομής για τον εντοπισμό και την περισυλλογή του ατόμου σε κίνδυνο.

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από ιδιώτη και στη συνέχεια, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα ασθενοφόρου οχήματος του ΕΚΑΒ με διενέργεια ΚΑΡΠΑ, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο νεκρός μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ από τη Λιμενική Αρχή της Ν. Μηχανιώνας -που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Καζάκος ολιγάρχης Ντανιγιάρ Αμπουλγκαζίν, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σχετικά με τη φωτιά που προκλήθηκε από βεγγαλικά στο πευκοδάσος της Ύδρας, απαντά πως δεν έχει κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, έξι άτομα στη Δυτική Ελλάδα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για αύριο Τρίτη 2/7 Υψηλός κίνδυνος σε: Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Ηράκλειο, Λασίθι, Δωδεκάνησα, Σάμο & Ικαρία, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά & Ιθ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Έκοψε πρώτος το... νήμα των πανελληνίων εξετάσεων για το 2024 και δίκαια παίρνει τον τίτλο «ο πρώτος των πρώτων». Ο λόγος για τον Μανώλη Σελεγγίδη από την Πυλαία Θεσσαλονίκης που . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, έξι άτομα στη Δυτική Ελλάδα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Αστυνομικού Τμήματος
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημιουργία 19 Παιδικών Χαρών με πρόσβαση και για Άτομα με Αναπηρία, και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με υπεύθυνο υλοποίησης της Πράξης τον αρμόδιο Αντιπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων (Διεύθυνση Διαχείρισης Προσόδων και Δημοτικής Περιουσίας),  ενημερώνει τους δημότες ότι αιτήσεις για προσωρινή κατάληψη κοινόχρηστων χώρων (οδοστρώματος, πεζόδρομου, πλατείας, πεζοδρομ
Image
Image

Search