Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνεργασία Ά. Μαστοράκου - Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου και του Αντιπεριφερειάρχη Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρου Βασιλόπουλου, με την οποία εγκαινίασαν μία συνεργασία με στόχο την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Οι δυο Αντιπεριφερειάρχες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για την ανεύρεση προγραμμάτων και  χρηματοδοτικών εργαλείων που θα αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες (ψηφιακή υγεία) για τη βελτίωση της πρόληψης και της διαχείρισης θεμάτων υγείας καθώς επίσης και των συνηθειών του τρόπου ζωής που επηρεάζουν την υγεία. 

Η χρήση καινοτόμων εφαρμογών των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και ο ευρύτερος ψηφιακός μετασχηματισμός του τομέα της υγείας, βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό τη ζωή των πολιτών τόσο σε επίπεδο πρόληψης και υιοθέτησης υγιεινότερου τρόπου ζωής όσο και σε επίπεδο διαχείρισης χρόνιων παθήσεων, πρόσβασης στη περίθαλψη και βελτίωσης των θεραπειών και των ιατροτεχνολογικών προϊόντων διασφαλίζοντας παράλληλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα υγείας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

"Είναι λίγο άγριο όταν το συνειδητοποιείς. Δεν υπάρχει έλλειψη από τη στιγμή που ζει μέσα σου". Τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συνάντησε ο Σταμάτης Φασουλής το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πολύωρο χειρουργείο αφαίρεσης των οργάνων του Δημήτρη Τσιλιμέκη και ξεκινά η προσπάθεια μεταμόσχευσης σε πέντε υποψήφιους λήπτες. Κρίθηκαν κατάλληλα προς με . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ουκρανός Ολεξέντρ Πελεσένκο, δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης, στην άρση βαρών έπεσε νεκρός στον πόλεμο κατά των Ρώσων σε ηλικία 30 ετών σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε στη σελίδα του στο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που μία επιλογή του Μαρσέλο Μπιέλσα προκαλεί εντύπωση και γίνεται αντικείμενο ποικίλων σχολίων. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πολύωρο χειρουργείο αφαίρεσης των οργάνων του Δημήτρη Τσιλιμέκη και ξεκινά η προσπάθεια μεταμόσχευσης σε πέντε υποψήφιους λήπτες. Κρίθηκαν κατάλληλα προς μεταμόσχευση η καρδιά,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Oι πλατείες Υψηλών Αλωνίων και Ομονοίας  το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαϊου θα πλημμυρίσουν από χιλιάδες πατρινούς και πατρινές οι οποίοι θα απολαύσουν  μια πανδαισία  χορών, μουσικής και τραγουδιών απ΄ όλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του Γιώργου Μαρμούτα, πατέρα του Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, Δημήτρη Μαρμούτα, τον οποίο συλλυπείται από
Image
Image

Search