Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή Κυανή Ακτή

Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή Κυανή Ακτή του δήμου Πύργου, στην Ηλεία, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει δασική έκταση.

Ειδικότερα, στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού.

Πηγή: iefimerida.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Ο Βασίλης Μίχας βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής 17/3 στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε μεταξύ άλλων για την καταγωγή του και την αμη . . .
LIFE STYLE

Την Μαρκέλλα Γιαννάτου φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, το Σάββατο, με αφορμή τόσο τα τηλεοπτικά όσο και τα θεατρικά της σχέδια . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

  Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας  καλεί σε ακρόαση επαγγελματίεςγυναίκες-ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 25-30 ετών, για την επερχόμενη θεατρικήπαραγωγή του Άρματος Θέσπιδος Ο . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζεται         Ομαδική εικαστική έκθεση «Όσο πατάει η γάτα…»                            Διάρκεια έκθεσης: εως 2 Απριλίου   Τρίτη                 Έκθεση βιβλίου με θέμα «γάτε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα. Συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Πάτρα Ενωμένη και ο επικεφαλής της Κώστας Σβόλης αναφέρουν:   Tο Πατρινό Καρναβάλι ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδων Καρναβαλιστών από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαρτίου, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να επισκεφθεί το Καραμανδάνειο, το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο της ΝΔ Ελλάδας, του οποίου
Image
Image

Search