Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συγκέντρωση για την ...Καρολάιν

Συγκέντρωση στην Πάτρα στην μνήμη της δολοφονημένης απο τον σύζυγό της Καρολάιν

Δείτε το κάλεσμα

Αγαπημένη Καρολάιν Κρουτς,

δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα δυστυχώς για να αποτρέψουμε αυτό το ψέμα να καταστρέψει τη ζωή σου και να σε δολοφονήσει.

Δεν είσαι η μόνη που κάποιος αποφασίζει για σένα χωρίς εσένα, κι άλλες γυναίκες πολλές βασανίστηκαν μέχρι θανάτου στη χώρα μας από ανθρωπόμορφα κτήνη.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε όμως και θα μας συγχωρέσεις για αυτό, να είσαι η τελευταία.

Η τελευταία που δεν θα ξαναπάρει στην αγκαλιά το παιδί της.

Η τελευταία που δεν θα ξαναδεί τους δικούς της.

Η τελευταία που δεν θα ξαναχαρεί τίποτα.

Όλη η χώρα σήμερα πενθεί για εσένα.

Αυτό το πένθος, αυτήν την οργή, αυτήν την αγανάκτηση, αυτό το εώς εδώ, θα το κάνουμε παρόν και θα συγκεντρωθούμε όλοι στην πόλη μας την Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου, την ερχόμενη Τετάρτη 23.6.21 στις 6.00 το απόγευμα, για να σταθούμε όρθιοι και σιωπηλοί απέναντί σου και να μην νοιώθεις μόνη.

Τα συνθήματα θα είναι γραμμένα επάνω στο κορμί μας και ενώ η γλώσσα θα παραμένει σιωπηλή, η σιωπή θα είναι εκκωφαντική και θα μεταδώσει παντού το μήνυμα ότι όποιο χέρι ξανασηκωθεί, θα κόβεται.

Θα είμαστε όλοι εκεί, μπαμπάδες, μαμάδες, νέοι, νέες, άγνωστοι, παρέες.

Να μην ξαναζήσουμε το κακό αυτό.

Να τιμήσουμε τη ζωή σου και τη ζωή τόσων άλλων γυναικών.

Να μάθουμε να κοιτάμε γύρω μας και να νοιαζόμαστε.

Να μάθουμε να επεμβαίνουμε πριν γίνει το κακό.

Θα είμαστε όλοι εκεί.

Καλό βράδυ κούκλα μου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο, άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγουμε λοιπόν βγήκα εκτός της αιθούσης» περιγράφει ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύση . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 3-0 στην OPAP Arena από την ανώτερη ΑΕΚ, η οποία παρέμεινε πρώτη διευρύνοντας τη διαφορά από τους πράσινους στο +4, με τον Φατίχ Τερίμ να δηλώνει πω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το αθηναϊκό ντέρμπι της OPAP Arena βάφτηκε κιτρινόμαυρο, καθώς η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Η . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στραβοπάτησε ο Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης και οι ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου μειώθηκαν αισθητά. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Άρη για την 7η αγωνιστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
Image
Image

Search