Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος ο 21χρονος επιδειξίας του Αγρινίου – Δέκα μήνες με αναστολή η ποινή του

Σήμερα το πρωί δικάστηκε ο 21χρονος επιδειξίας του Αγρινίου ο οποίος κατηγορούταν για δύο περιπτώσεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου και στο Δοκίμι. Ειδικότερα, πρόκειται για νεαρό Ρομά ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής 7 Μαΐου προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε η τοπική Αστυνομία για άνδρα ο οποίος αυνανιζόταν κάτω από μπαλκόνι, μπροστά σε δύο ανήλικες. Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, τα κορίτσια ηλικίας 14 και 16 ετών ήταν αυτά που κατήγγειλαν το περιστατικό με αποτέλεσμα η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη. Κατά την ανάκριση από τους αστυνομικούς ο 21χρονος Ρομά παραδέχθηκε ότι είχε προβεί σε ανάλογη «επίδειξη» των προσόντων του και σε νεαρή γυναίκα στην περιοχή του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου, δύο ημέρες πριν την σύλληψή του. Τότε η εν λόγω νεαρή γυναίκα είχε καλέσει την Αστυνομία, όμως ο νεαρός είχε τραπεί σε φυγή και δεν είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς. Σε βάρος του 21χρονου λοιπόν επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search