Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Eτήσιο μνημόσυνο σήμερα για τα θύματα της Βότση- Η έκρηξη που συγκλόνισε την Ελλάδα πριν 30 χρόνια (φωτο)

Τελέστηκε σήμερα το πρωί το μνημόσυνο για τα θύματα της Βότση στην Πάτρα. Παρουσία λίγων συμμετεχόντων , αποδόθηκε τιμή στους ανθρώπους που πριν 30 χρόνια έχασαν άδικα την ζωή τους.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σήμερα Δευτέρα, 19 Απριλίου στις 11 το πρωί θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση στις 19 Απρίλη του 1991.

Το μνημόσυνο θα τελεστεί στη  διασταύρωση των οδών Βότση και Όθωνος Αμαλίας, απέναντι από  το κτίριο του Βρετανικού υποπροξενείου, στο σημείο όπου ο Δήμος Πατρέων ανήγειρε μνημείο για τα θύματα.

Τα θύματα της έκρηξης, που σημειώθηκε πριν από 30 χρόνια, ήταν ο Γιώργος Παπασωτηρόπουλος, 58 χρόνων, ο Βασίλης Κυριακόπουλος, 53 χρόνων, ο Γιάννης Καυκάς, 25 χρόνων, η Όλγα Στραγγαλινού, 25 χρόνων, ο Δημήτρης Σεϊτανίδης, 23 χρόνων και η Γεωργία Βέρρα, 24 χρόνων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε πριν απο λίγα λεπτά στην αστυνομία της Πάτρας. Σε πολυκατοικία επί της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Αθηνών 150, εντοπίστηκε το πτωμα ενός ανθρώπου. Επί τόπου σπεύδο . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, η διαδικασία υποβολής φακέλων για τη Καλλιτεχνική Διεύθυνση  του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας "κατατέθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος  Πατρέων καλεί τον λαό και την νεολαία της  Πάτρας, αύριο Πέμπτη 9 Μαΐου, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των Αγωνιστών της Ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Δήμο Πατρέων γίνεται γνωστό ότι αύριο, Πέμπτη 9 Μαΐου, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν τα πρωινά δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής που εξυπηρετεί τους οδηγούς από το πάρκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε πριν απο λίγα λεπτά στην αστυνομία της Πάτρας. Σε πολυκατοικία επί της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Αθηνών 150, εντοπίστηκε το πτωμα ενός ανθρώπου. Επί τόπου σπεύδουν δυνάμεις της αστυ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος  Πατρέων καλεί τον λαό και την νεολαία της  Πάτρας, αύριο Πέμπτη 9 Μαΐου, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης πο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Δήμο Πατρέων γίνεται γνωστό ότι αύριο, Πέμπτη 9 Μαΐου, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν τα πρωινά δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής που εξυπηρετεί τους οδηγούς από το πάρκινγκ «Γ. Καλεντζώτης
Image
Image

Search