Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Πού θα γίνουν τη Δευτέρα δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό

Σε σταθερούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι εκ μέρους της Διοίκησης της 6ηςΥΠΕ και του ΕΟΔΥ προς τον γενικό πληθυσμό.

Για αύριο Δευτέρα 12 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαϊας και στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων Αιγίου για τον γενικό πληθυσμό κατά τις πρωινές ώρες.

Παράλληλα, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθεί το προσωπικό του 1ου και του 2ου Κ.Ε.Σ.Υ Πατρών.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από  το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests  και στοχεύουν στην άμεση ανίχνευση των ασυπτωματικών κρουσμάτων. 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει ο τρόπος που υπολογίζονται πλέον τα πρόστιμα για τις εκπρόθεσμες πληρωμές των τελών κυκλοφορίας. Μέχρι τώρα το πρόστιμο ήταν ίσο με το 100% του ποσού από την πρώτη μέρα, ό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κινητικότητα στην Καμάρα. Σημαντική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν προαναγγείλει συγκέντρωση, ενόψει του ντέρμπι στη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολίτη, περίοικου του γ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με λαμπρότητα εορτάσθη η Κυριακή των Μυροφόρων στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου το
Image
Image

Search