Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 54 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Κιβωτό της Αγάπης

Έντονη η ανησυχία στην "Κιβωτό της Αγάπης", καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα κορωνοϊού έχουν φτάσει στα 54! Οι 2 από τους 4 ορόφους του ιδρύματος έχουν μετατραπεί σε χώρους διαμονής επιβεβαιωμένων και ύποπτων κρουσμάτων. Την ίδια ώρα, δύο παιδιά νοσηλεύονται με κορωνοϊό.

Οι εργαζόμενοι που νοσούν είναι 21 έως τώρα  και οι τρόφιμοι, 33 παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δυναμικό του ιδρύματος είναι 50 άτομα απασχολούμενοι και 70 τρόφιμοι. Σύνολο 120 άτομα.

Η πρόεδρος του ιδρύματος κα Νικολάου σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στην εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί στην Κιβωτό. Επίσης μίλησε και η εκπρόσωπος των εργαζομένων κα Πελεκούδα και κατήγγειλε ότι από τις 20-12-2020 που άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό του προσωπικού, ακόμη να τους επισκεφθεί συνεργειο για εμβολιασμό. Κι ακόμη ζήτησε από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας να εφοδιάσει με υγειονομικά υλικά, καθώς είναι σε έλλειψη στο ίδρυμα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την άφιξή του στο Δήλεσι, όπου πραγματοποιεί κοινή επίσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε δομές τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συμπληρώνουν σχεδόν ένα μήνα οι σακούλες με μπάζα που είναι τοποθετημένες σε πολλά κεντρικά σημεία της Αχαικής πρωτεύουσας και κυρίως στις οδούς Κορίνθου, Γούναρη και κανακάρη, προ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha ενώ για τις ευρύτερες επιδιώξεις τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την ώρα επικρατεί έντασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι αυτοί  που είχαν την
Image
Image

Search