Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις-Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο

 

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Νάουσας και Ιωαννίνων, με τις οποίες του επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης εννέα μηνών, συνολικά για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης είκοσι μηνών για κλοπή.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δύο άτομα (ένας άνδρας και μια γυναίκα), διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς. Πλημμελειοδικείου Ηλείας, με τις οποίες τους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης 33 και 22 μηνών, αντίστοιχα, για παραμέλησης αποτροπής επαιτείας και έκθεση.

 

 

 

 

Σύλληψη ημεδαπού που διώκονταν με ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Νεοχώρι, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Μεσολογγίου για υπόθεση ναρκωτικών. Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον άνδρα βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τα εξής: μία σιδερογροθιά, μικροποσότητα κάνναβης και τρία κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, από τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του δράστη, διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και διέμενα παράνομα στην Χώρα.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοσικλέτα υπό την επήρεια μέθης.

 

Σύλληψη ημεδαπού για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και άρνηση ελέγχου μέθης

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοολομέτρησης.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση κακοποίησης ανήλικου από υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Σε ανακοίνωσή του, το ΥΠΠΟ σημειώνει πως ο υπάλ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών σημειώθηκε στις 18:11 στην περιοχή Σουλουσαράι της επαρχίας της Τοκάτης (Ευδοκιάδα) της βόρειας Τουρκίας. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογί . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Καταπλακώθηκε από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση στο κτίριο της οδού Νεωρίων στον Πειραιά. Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 12 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάει ο καιρός από την Παρασκευή 19 Απρίλιου, με την ΕΜΥ να έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης και τους μετεωρολόγους, στηριζόμενοι στα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεδομένα, να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search