Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Πάνω από 70 κρούσματα κορωνοϊού

Καζάνι που βράζει θυμίζουν οι Φυλακές Αγίου Στεφάνου, οι οποίες πλέον έχουν μετατραπεί σε μια μεγάλη εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού. Στο σωφρονιστικό κατάστημα επικρατεί τεράστια ανησυχία τις τελευταίες ώρες. Το πρωί της Τετάρτης κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε εκεί πραγματοποιώντας συνολικά 90 τεστ. Από αυτά εντοπίστηκαν 32 νέα κρούσματα. Τα 31 από αυτά είναι σε κρατούμενους και το 1 σε σωφρονιστικό υπάλληλο. Δηλαδή, σχεδόν ένας στους τρεις εντοπίστηκε θετικός. Τα 32 νέα κρούσματα έρχονται να προστεθούν στα 41 που είχαν διαπιστωθεί τη Δευτέρα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 73 κρούσματα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ομαδική εικαστική έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 26 Απριλίου,στις 8το βράδυ στο Πολύεδρο. Μια θεματική έκθεση αφιερωμένη στην άνοιξη, το φως της, τα χρώματα, τις ευωδιές και . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας συνεπές στο καθιερωμένο ραντεβού του θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο στη "Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών", προσφέροντας στους φίλους του ένα πλούσιο . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Τα ευρήματα είναι σαφή: Οι κακές συνήθειες ύπνου μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία μας. Όμως όλες οι συνήθειες δεν είναι ίδιες και ορισμένες έχουν ισχυρότερη σύνδεση με χρόν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση 8,6% σημείωσε τον Φεβρουάριο εφέτος ο τζίρος στις επιχειρήσεις στο λιανικό εμπόριο της χώρας, με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων και για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, η οποία φέτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Πανεπιστημίου, Αχαϊκή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμα
Image
Image

Search