Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σπαραγμός για την 22χρονη Δήμητρα που «έφυγε» ξαφνικά

Στο πένθος βυθίστηκε η Ανδραβίδα από τον τόσο πρόωρο και ξαφνικό χαμό της Δήμητρας Αγραπίδη, που «έσβησε» το βράδυ, στα 22 της μόλις χρόνια… Σε λίγες μέρες η Δήμητρα θα έπαιρνε το πτυχίο της Μαίας ενώ το καλοκαίρι εργαζόταν στο «Grecotel» στα Λουτρά Κυλλήνης.

Το χαμογελαστό κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ, στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου μεταφέρθηκε μετά από αδιαθεσία και δύσπνοια που ένοιωσε ξαφνικά. Παρόλες όμως τις φροντίδες που δέχθηκε εκεί, η 22χρονη δεν τα κατάφερε με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι «έφυγε» από πνευμονική εμβολή. Τα πλήρη αίτια ωστόσο θα διερευνήσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η τραγική είδηση «έφτασε» στην Ανδραβίδα τα ξημερώματα, όπου κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει. Η 22χρονη ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της Ανδραβίδας. Ο πατέρας της διατηρεί φούρνο στην περιοχή του Ιερού Ναού των Αγίων Ταξιαρχών, ενώ η Δήμητρα ήταν η δεύτερη από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

πηγή ilia.news.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search