Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη για ληστεία-Οι αστυνομικές ειδήσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αιτωλικό από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας αλλοδαπός ο οποίος ενεργώντας από κοινού με δύο ακόμη άνδρες πλησίασαν έναν αλλοδαπό άνδρα και με την πρόφαση ότι θέλουν να πραγματοποιήσουν κάποια κλήση του ζήτησαν το κινητό του τηλέφωνο.  Οταν ο παθών τους έδωσε το κινητό του ένας από τους δράστες τον απείλησε με μαχαίρι και δεν του το επέστρεψαν.  Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των συνεργών του.

 

 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

 

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Τραγανό Ηλείας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δύο άνδρες, διότι οδηγούσαν αυτοκίνητο και δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν απέρριψαν στο οδόστρωμα δύο συσκευασίες, που περιείχαν 2,5 γραμμάρια κάνναβης.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Αγωγής Υγείας, ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης της 6 ηςΥΠΕ και της Διοίκηση . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και 50 χρόνια ιστορίας της Νέας Δημοκρατίας. Μισό αιώνα δυναμικής πολιτικής παρουσίας του κόμματος, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Κα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 6,4%, στα 830 ευρώ μεικτά από την 1η Απριλίου αναμένεται να συμπαρασύρει 16 επιδόματα της ΔΥΠΑ. Η αύξηση του κατώτατου μισθού θα συμπαρασύρει, α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πολύ χαρούμενη που επιτέλους θα επιστρέψει στο σπίτι της, δίπλα στα παιδιά της, είναι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό μετά τη απόφαση του δικαστηρίου για την αθώωσή της. Το α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Αγωγής Υγείας, ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης της 6 ηςΥΠΕ και της Διοίκησης της 116 πτέρυγας μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
Image
Image

Search