Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαία : Αναζητήσεις στο Παναχαϊκό μετά απο τηλεφώνημα για ζευγάρι που είχε χαθεί

Κανένα στοιχείο για την ύπαρξη ατόμων στο βουνό, στην περιοχή του Παναχαϊκού, δεν βρήκαν οι πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις που αναζητούσαν ζευγάρι από αργά το βράδυ. Να σημειωθεί ότι σήμανε συναγερμός στις αρχές όταν άνδρας τηλέφωνησε λέγοντας πως έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους σε περιοχή του Παναχαϊκού όρους. Πάντως καμι΄'α εξαφάνιση δεν είχε δηλωθεί στην Αστυνομία τις τελευταίες ώρες.

Το ρεπορτάζ που προηγήθηκε:

Συναγερμό σε Πυροσβεστική και Αστυνομία προκάλεσε τηλεφώνημα που έγινε από ζευγάρι, αργά το βράδυ της Κυριακής. Αστυνομικοί και πυροσβέστες συνεχίζουν τις αναζητήσεις στο βουνό. Κάτοικοι στο Πετρωτο ανέφεραν οτι ειδαν το μεσημέρι ενα όχημα να κινείται στην περιοχή. Οι έρευνες συνεχίζονται, αλλα τη νύχτα ήταν δύσκολα, λόγω των καιρικών συνθηκών και της δυσκολίας να κινηθούν τα οχήματα. Πρόκειται για μία περιοχή που ξεκινά περίπου πίσω απο την Αχαια Κλάους και οδηγει προς Παναχαικό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε καλώντας την Πυροσβεστική μέσω του αριθμού "112" ο καλών, τα δύο άτομα έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και τόνισε οτι βρίσκονται στην θέση Τοπόλοβα, στην ευρύτερη περιοχή του Πετρωτού.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search