Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Aπάντηση ΔΕΕΠ Αχαϊας (πρώην ΝΟΔΕ) για έλευση Τσίπρα

 

Η επίσκεψη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην περιοχή μας θα μπορούσε να αποτελέσει μια σημαντική  είδηση εάν είχε κάποια στόχευση πλην της δημιουργίας εντυπώσεων.

Η επιλογή του κ. Τσίπρα να προεξοφλήσει την αποτυχία του Προγράμματος εμβολιασμού και την Οικονομική Κατάρρευση της χώρας, απέδειξε για μια ακόμα φορά  την ροπή του στην καταστροφολογία. 

Βεβαίως η αναφορά του και μόνο στο εμβόλιο θα μπορούσε να εκληφθεί ως πρόοδος, δεδομένου ότι μέχρι πριν δύο μήνες αμφισβητούσε την ανακάλυψή του. Αυτό που όμως σίγουρα αποτελεί πισωγύρισμα ήταν η αγνόηση τόσο των Εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  όσο και της Πρυτανικής Αρχής. Παράλληλα, ερωτηματικά προκάλεσε και  η λειψή συνάντησή του με τις Επιμελητηριακές Αρχές, καθώς δεν προσκλήθηκε η Περιφερειακή Διοίκηση του ΓΕΩΤΕΕ.

Η διαρκής επένδυση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην καταστροφή έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα αισθήματα και τις προσδοκίες των Ελλήνων. Κι εμείς, με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διχαστικά διλήμματα, για να ξεπεράσουμε την Κρίση που τόσο βάναυσα έπληξε την χώρα μας και να επιστρέψουμε σε συνθήκες σιγουριάς κι ευημερίας στον τόπο.

 

Για τη ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ

Ο Πρόεδρος

Ανδρέας Μαζαράκης

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search