Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ανακοίνωση του Δήμου για το κρούσμα στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ , βολές κατά υπουργείου και Περιφέρειας

Σε ανακοίνωσή του Δήμου Πατρέων αναφέρεται: Με αφορμή τη θετική διάγνωση στο τεστ κορονοϊού ενός εργαζομένου μας στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ, ο Κοινωνικός  Οργανισμός του Δήμου Πατρέων ενημερώνει ότι τίθεται προληπτικά η δομή σε αναστολή λειτουργίας για δύο (2) εβδομάδες, κατόπιν συστάσεων του ΕΟΔΥ.

Με αυτό το γεγονός αναδεικνύεται, για άλλη μια φορά, η αναγκαιότητα πραγματοποίησης συχνών επαναλαμβανόμενων τεστ ανίχνευσης του  κορονοϊού, ιδιαίτερα σε ευαίσθητες δομές, όπως η συγκεκριμένη.

Ο ΕΟΔΥ μας ενημέρωσε ότι μπορεί να καλύψει την δομή κάνοντας τεστ δύο (2) φορές το μήνα. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, που θα μπορούσε να την καλύψει άλλες δύο (2) φορές τον μήνα, συνεπικουρώντας τον ΕΟΔΥ, αφού είχε ανάλογη σύμβαση με  ιδιώτες, δεν το έκανε μέχρι τώρα.

Το Υπουργείο Εργασίας στο οποίο απευθυνθήκαμε για να μας εξασφαλίσει την πραγματοποίηση των τεστ, δεν  μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει.

Ζητάμε άμεσα από την κυβέρνηση, το υπουργείο Εργασίας ή άλλο αρμόδιο, αλλά και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να αναλάβουν ακόμη και τώρα τις ευθύνες τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο, άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγουμε λοιπόν βγήκα εκτός της αιθούσης» περιγράφει ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύση . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 3-0 στην OPAP Arena από την ανώτερη ΑΕΚ, η οποία παρέμεινε πρώτη διευρύνοντας τη διαφορά από τους πράσινους στο +4, με τον Φατίχ Τερίμ να δηλώνει πω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το αθηναϊκό ντέρμπι της OPAP Arena βάφτηκε κιτρινόμαυρο, καθώς η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Η . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στραβοπάτησε ο Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης και οι ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου μειώθηκαν αισθητά. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Άρη για την 7η αγωνιστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
Image
Image

Search