Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στην 6η ΥΠΕ - «Πάντα υπάρχει ανάγκη για αίμα»

Η Διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ. πήρε την πρωτοβουλία για την οργάνωση μίας  εθελοντικής Αιμοδοσίας σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Ε.Α., με στόχο την  κινητοποίηση του υγειονομικού και λοιπού  προσωπικού της Κεντρικής Διοίκησης και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την ενίσχυση τόσο του Κέντρου Αίματος του Π.Γ.Ν. Ρίου,  όσο και του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. « Άγιος Ανδρέας» Πατρών.

Η δράση  θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις:

- Η πρώτη Αιμοδοσία πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, στο ισόγειο του κτιρίου της 6ης Υ.ΠΕ. από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, ενώ θα ακολουθήσει και 2η Αιμοδοσία στις 13 Νοεμβρίου στην πλατεία Γεωργίου με την συνδρομή της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Αίματος και του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πατρών "Άγιος Ανδρέας".

Στην εθελοντική αιμοδοσία της 6ης ΥΠΕ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, θα συμμετέχει και η Παναχαϊκή. Στο ισόγειο του κτηρίου της Υγειονομικής Περιφέρειας από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα γίνει η αιμοδοσία.

Στη φωτογραφία ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έδωσε αίμα. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής υποστηρίζουν ότι παρακωλύθηκε η έγκαιρη εξέταση του κατηγορουμένου, αλλά και τη ματαίωση της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.  Αναλυτικά τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο Δημαρχείο της Πάτρας ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. για να υποδεχθεί εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακεί . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα κορίτσι 6 ετών τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Τετάρτης όταν δέχθηκε επίθεση από σκύλο στην Υάμεια, στην Μεσσηνία. Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, tharr . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αντεισαγγελέας Εφετών Λαμίας Νικήτας Θεολογίτης άσκησε έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο κρίθηκε αποφυλακιστέος με 3 περιοριστικούς . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο Δημαρχείο της Πάτρας ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. για να υποδεχθεί εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακείου ως μαθητές, εκπαι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου και ειδικότερα της Λεπενούς από την είδηση του τραγικού θανάτου 23χρονου, ο οποίος και έδωσε τέλος στην ζωή του. Ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός το πρωί τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε πριν απο λίγα λεπτά στην αστυνομία της Πάτρας. Σε πολυκατοικία επί της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Αθηνών 150, εντοπίστηκε το πτωμα ενός ανθρώπου. Επί τόπου σπεύδουν δυνάμεις της αστυ
Image
Image

Search