Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας -Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

 

 

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών για κλοπή κατά συναυτουργία.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση

 

 

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.

 

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής

 

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας  ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε αυτοκίνητο ημεδαπού άνδρα, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από συγγενικό πρόσωπο του παθόντα και συνελήφθη από αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού.

 

Εξιχνίαση κλοπής

 

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, κλοπή που διαπράχθηκε πριν από τέσσερις ημέρες, σε αποθήκη σε περιοχή της Αιγιαλείας.  Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, την 23/09/2020 ο δράστης ενεργώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό του, διέρρηξαν  αγροτική αποθήκη και αφαίρεσαν δυο αλυσοπρίονα, συνολικής αξίας  (800) ευρώ.  Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δυο αγνώστων δραστών για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δυο  αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κουκούλες, μετέβησαν σε περίπτερο, όπου ο ένας από αυτούς με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε ανήλικο ηλικίας 17 ετών, που λειτουργούσε  προσωρινά το περίπτερο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή πεζός, μαζί με τον συνεργό του, που τον ανέμενε σε κοντινή απόσταση.

 

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου για τα όπλα

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε αυλή οικίας ημεδαπού άνδρα, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθη από αστυνομικούς που περιπολούσαν στη περιοχή. Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα  μπαλτά. Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο συλληφθείς χθες το απόγευμα  διέρρηξε οικία ημεδαπού άνδρα στην Πάτρα και αφαίρεσε τρεις βαλίτσες, που περιείχαν ένα κινητό τηλέφωνο, ενδύματα και ένα ραδιόφωνο.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Αγρινίου,  από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε από τσαντάκι του ιδιοκτήτη, το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (242) ευρώ.

 

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση

 

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, από το οποίο  εκπέμπoνταν μουσική, η ένταση  της οποίας υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη, παραβιάζοντας παράλληλα το ωράριο λειτουργίας καταστήματος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία από το πρωί του Σαββάτου (20.2.24), ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο. Σημειώ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                20,21 Απριλίου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας) Αγγειοχειρουργός:Αλεξανδρόπουλος ΔημήτριοςΚανακάρη 80, 3ος όροφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search