Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παπανδρέου: Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επικείμενη αναβάθμιση του Χιονοδρομικού

Σε μια γραπτή δήλωση του σχετικά με την επικείμενη αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, με ιδιαίτερη πολιτική σημασία, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Αχαϊας Γιώργος Παπανδρέου αναφέρει τα εξής:

«Η πρόσφατη θετική εξέλιξη αναφορικά με το έργο αναβάθμισης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων του ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, αναδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των συνεργειών μεταξύ των φορέων και καθιστούν απαραίτητη τη συνέχεια κάθε συνεργασίας με κοινό βλέμμα στην υλοποίηση των απαιτούμενων αναπτυξιακών στόχων.

Ιδιαίτερα, όταν πρόκειται για έργα που έχουν σημαντική συνεισφορά στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Η ομαλή και απρόσκοπτη συνέχιση του έργου, θα προσφέρει στην ενίσχυση της θέσης των Καλαβρύτων ως απαράμιλλου πόλου έλξης της περιοχής.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους δρομολόγησαν και στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την σπουδαία προσπάθεια. Ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα.

Από κοινού οι φορείς της περιοχής μπορούν να πετύχουν πολλά».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search