Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Πέθανε στο τιμόνι από εγκεφαλικό - Τραγική κατάληξη για την Α. Καλαμπόκα

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε το βράδυ της Δευτέρας η 50χρονη, Αγγελική Καλαμπόκα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Ακταίο της Πάτρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας «από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το βράδυ, στην Πάτρα, όπου 50χρονη ημεδαπή γυναίκα, οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε χωμάτινο ανάχωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των συνθηκών και αιτιών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

Πληροφορίες, αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα που εργαζόταν σε κατάστημα τροφίμων στην περιοχή του Ακταίου είχε σχολάσει και επέστρεφε σπίτι της, όταν την ώρα που οδηγούσε αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός της, το οποίο εξετράπη και προσέκρουσε στο χωμάτινο ανάχωμα στην πάροδο Αγίου Διονυσίου. Ο θάνατός της προήλθε πιθανότατα από παθολογικά αίτια.

Η Αγγελική Καλαμπόκα ήταν μητέρα μιας κόρης, ενώ είχε και ένα εγγονάκι.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 6 μ.μ. την Τετάρτη 12-08 tαπό τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β΄ Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

ΠΗΓΗ: pelop.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάει ο καιρός από την Παρασκευή 19 Απρίλιου, με την ΕΜΥ να έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης και τους μετεωρολόγους, στηριζόμενοι στα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεδομένα, να . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Είναι να απορεί κανείς με το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά ένα 7χρονο παιδί από την Πάτρα, μαθητής δευτέρας δημοτικού που ξυλοκόπησε έναν 8χρονο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναστάτωση το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο κινούμενο πάνω στη γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης με κατεύθυνση προς Πάτρα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search