Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρακλήσεις στην Παναγία- Όλο το πρόγραμμα μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο

Μήνας της Παναγίας ο Αύγουστος και από το περασμένο Σάββατο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τελούνται σ’ όλους τους Ιερούς Ναούς οι παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος είθισται όλο αυτό το διάστημα να επισκέπτεται κάθε γωνιά της Μητρόπολης, να συνομιλεί με κλήρο και λαό ενδυναμώνοντας την πίστη τους και καλώντας τους να επενδύσουν στην πνευματικότητά τους.
Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών έχει ως εξής:
Χθες τέλεσε τη θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κάλφα και το απόγευμα την ιερά παράκληση στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Ισώματος.

Σήμερα, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου Καλλιθέας και το απόγευμα ιερά παράκληση στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Πολυλόφου.

Αύριο τη θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Νεοχωρίου (Μπινιαρέικα) Χαραυγής και το απόγευμα τον εσπερινό στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Μιντιλογλίου.

Μεθαύριο, ανήμερα της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Παντοκράτορος Πατρών, ενώ το απόγευμα παράκληση στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καραμεσινεΐκων.
Την προσεχή Παρασκευή: Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Σκούρα.
Το προσεχές Σάββατο: Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Αιμιλιανού Πατρών και εσπερινός στον Ι.Ν. Αγ. Κυριακής Αυγερεΐκων.
Την προσεχή Κυριακή: Θεία Λειτουργία Ι.Μ. Γηροκομιτίσσης και το απόγευμα τα εγκώμια της Παναγίας στον χώρο της ιστορικής Μονής.
Την ερχόμενη Δευτέρα: Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λογοθέτη και ιερά παράκληση στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Καλάνου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search