Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Hλεία: Βρήκε τη γυναίκα του νεκρή μέσα στο σπίτι τους

Τη γυναίκα του νεκρή, μέσα στο σπίτι τους, βρήκε χθες το πρωί κάτοικος χωριού του δήμου Ήλιδας, με τον ίδιο να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί! Η άτυχη γυναίκα, ήταν 65 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ιστορικό καρδιολογικού προβλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός το τελευταίο διήμερο, διέμενε στο σπίτι της υπέργηρης μητέρας του, γιατί η ίδια αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί και ταυτόχρονα έλειπε και η γυναίκα που την φρόντιζε.

Χθες νωρίς το πρωί ο σύζυγος της άτυχης 65χρονης έφυγε από το σπίτι της μητέρας του για να επιστρέψει στο σπίτι του. Ανυποψίαστος, μπήκε στο σπίτι, πήγε στο υπνοδωμάτιο και βρήκε την γυναίκα του χωρίς τις αισθήσεις της.

Έντρομος, κάλεσε το «166» και στο σπίτι έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Ο σύζυγός της 65χρονης, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όσο αυτός έλειπε την νύχτα από το σπίτι, η γυναίκα του πιθανότατα υπέστη καρδιακό επεισόδιο και «έφυγε» με αυτό το τρόπο από τη ζωή.

Η «είδηση» του θανάτου της, έγινε νωρίς το πρωί στο δημοτικό διαμέρισμα, που βρίσκεται κοντά στην Αμαλιάδα, με την τοπική κοινωνία να είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένη για αυτή την τραγική κατάληξη ενός αγαπητού προσώπου του χωριού.

πηγή patrisnews.com

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

της Ουρανίας Πάλμου, Διπλωματούχου πολιτικού μηχανικού - MCS στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό, αντιπροέδρου ΤΕΕ ΤΔΕ Η συζήτηση που έγινε για την κατασκευή μαρίνας «Mega  Yacht » στο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε γνωστό σούπερ μάρκετ, στην Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ακρωτηριάστηκε πιθανόν από τροχό κοπής τυριών, το δάχ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ρεάλ αντιμετώπισε τεράστιες δυσκολίες απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ" και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν σε θέση άμυνας για να συγκρατήσει τους φορμαρισμένους . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάνουελ Νόιερ κράτησε το μηδέν απέναντι στην Άρσεναλ και βοήθησε στην πρόκριση της Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League, πανηγυρίζοντας κι ένα ατομικό ρεκόρ. Ο Γερμανός τε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΣ της Π.Ε.Δ.Δ.Ε. στην συνεδρίασή του την Πέμπτη 11 Απριλίου συζήτησε για τις συνθήκες που δημιουργούνται τόσο στην Δυτική Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη χώρα με βάση πολύ σημαντικές μελέτες τοπικών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θέματα που άπτονται της συνεργασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου συζητήθηκαν,σε κλίμα συνεργασίας, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη και εκπροσώπων των Δασαρχείων της Αχαΐας.  Ο ισχ
Image
Image

Search