Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία (NEΟΤΕΡΑ): Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη που μπήκε στην εντατική λίγες ώρες αφού γέννησε

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 27χρονη από την περιοχή του Βαρθολομιού Ηλείας καθώς ελάχιστες ώρες μετά τη γέννηση του μωρού της βρέθηκε στην εντατική.

 

Η 27χρονη Δώρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαΐου και αμέσως μετά εισήχθη στην εντατική όπου και παραμένει μέχρι  σήμερα, ενώ σύμφωνα με τους οικείους της και το δικηγόρο της είναι εγκεφαλικά νεκρή.

 

Μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της εργαζόταν κανονικά χωρίς να παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.  Η μοίρα όμως παίζει άσχημα παιχνίδια.

 

Η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου τόνισε οτι η κοπέλα δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας ποτέ, ήταν υγιέστατη, δεν είχε κάποιο βεβαρημένο ιστορικό. «Μάλιστα, όπως μου ανέφερε και η μητέρα της, είχε την οικονομική δυνατότητα να πάει και σε ιδιωτικό μαιευτήριο να γεννήσει. Όμως όλη αυτή η κατάσταση με τον κοροναϊό της έδωσε εμπιστοσύνη και πίστη στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Αυτό το κορίτσι δηλαδή είπε: Εγώ θα πάω να γεννήσω στο Δημόσιο νοσοκομείο για να είμαι πολύ πιο ασφαλής, λόγω των κρουσμάτων του κοροναϊού. Και την ημέρα που πήγε στο νοσοκομείο δεν είχε πάει για να γεννήσει, θα γεννούσε μία μέρα μετά. Πήγε λοιπόν στις 18 Μαΐου, για να υποβληθεί στην εξέταση για τον covid-19, στην οποία υποβάλλονται όλες οι ετοιμόγεννες λόγω της περίστασης αυτής, καθώς και στις προγεννητικές εξετάσεις. Όμως ενημέρωσαν τον σύζυγό της ότι πρέπει να γίνει ο τοκετός την ίδια μέρα. Πράγματι το κορίτσι γέννησε», δήλωσε χαρακτηριστικά η  δικηγόρος.

 

Πρόσθεσε ακόμη ότι  «Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.400 γραμμάρια, αλλά ενώ ο γιατρός τους είπε αρχικά ότι είναι καλά στην υγεία της, μετά τους είπε ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ότι έχει διασωληνωθεί, και ότι εισήχθη στην εντατική. Και από την ημέρα εκείνη μέχρι σήμερα για δέκα μέρες, το κορίτσι αυτό δίνει για τη ζωή του, παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, και πριν δύο μέρες δυστυχώς, η οικογένεια ενημερώθηκε ότι έχει νεκρώσει ο εγκέφαλός της».

 

Εν αναμονή των απαντήσεων

 

Η διοίκηση του νοσοκομείου σύμφωνα με την patrisnews.gr  δεν έχει απαντήσει ακόμα για το πώς και το γιατί και αυτό βασανίζει τον σύζυγό της Τάσο, την οικογένεια της Δώρας αλλά και εκατοντάδες φίλους γνωστούς και αγνώστους. Συγκεκριμένα η ποινικολόγος είπε: «Αυτό που βασανίζει την οικογένεια και που, βεβαίως, εμείς θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρουν απαντήσεις αυτοί οι άνθρωποι, είναι πώς, εν έτει 2020, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον Δημοσίου νοσοκομείου, να μην ενημερώνονται και μέχρι και σήμερα που μιλάμε για δέκα κρίσιμες μέρες να μην έχουν πάρει καμία σαφή απάντηση του τι συνέβη στο κορίτσι αυτό, τι συνέβη στο παιδί τους. Ο ένας μεταθέτει τις ευθύνες στον άλλον, κανείς δεν δίνει σαφείς απαντήσεις και συγκεκριμένες».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search