Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To αστυνομικό δελτίο της ημέρας

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή 1000 ευρώ για μη έγκαιρη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απόπειρα ληστείας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, στη Ράχη Δυτικής Αχαΐας, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, πλησίασαν υπάλληλο των ΕΛ.ΤΑ. που κινούνταν με αυτοκίνητο και αποπειράθηκαν με την απειλή όπλου να της ανακόψουν την πορεία.

Η υπάλληλος διέφυγε των δύο δραστών, οι οποίοι την ακολούθησαν με την μοτοσικλέτα, μέχρι τα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας, όπου εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης     

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας διότι οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα και σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

 

--

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», παρέστη το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Δημοτικό Κ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη δύο ανηλίκων για κλοπή και για τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ Χερσο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα -μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται 12 κακουργήματα- ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση δέντρων σημειώθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Ειδικότερα τα περιστατικά σημειώθηκαν σε Ρίο, Ακταίο και Τριταία και στα σημεία κλήθηκε η Πυροσβεστική . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση δέντρων σημειώθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Ειδικότερα τα περιστατικά σημειώθηκαν σε Ρίο, Ακταίο και Τριταία και στα σημεία κλήθηκε η Πυροσβεστική.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο & Ελεγκτική Επιτροπή Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων. Μετά από πρόταση του πλειοψηφίσαντος των αρχαιρεσιών που διεξ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποδέχτηκε, τη Δευτέρα (22 Απρίλη) το απόγευμα στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, τις ομάδες της αστρονομίας του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς και τους εκπαιδευτικούς τους, που
Image
Image

Search