Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΕΝΟ: Κάτοικοι και Δήμος εμπόδισαν το ξεκίνημα της επιφανειακής διέλευσης

Σήμερα το πρωί μηχανήματα του αναδόχου του έργου κατασκευής της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, στο τμήμα Ρίου – Κανελλοπούλου, προσπάθησαν να ξηλώσουν την γραμμή και να ξεκινήσουν τις εργασίες της επιφανειακής διέλευσης

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και κάτοικοι της περιοχής, συγκεντρώθηκαν στο σημείο, εμπόδισαν την έναρξη των εργασιών καταστροφής της υπάρχουσας σιδηροδρομικής γραμμής, προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο της επίγειας διέλευσης της νέας γραμμής, που διχοτομεί, καταστρέφει την πόλη μας και υποβαθμίζει την ζωή των κατοίκων.

Ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος στους κατοίκους, τους κάλεσε σε επαγρύπνηση και συνεχή αγώνα, μέχρι να υλοποιηθεί το αίτημα του Πατραϊκού λαού, για υπογειοποίηση της γραμμής, την λειτουργία του Προαστιακού και τη δημιουργία γραμμικού πάρκου.

Παράλληλα, τους ενημέρωσε ότι το αίτημα της πόλης μας επαναλειτουργία του Προαστιακού μέχρι το Ρίο, έγινε δεκτό και περιμένουμε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ, κ. Σπηλιόπουλο την ημερομηνία έναρξης.

Πρόκειται για θετική εξέλιξη, γιατί η συγκεκριμένη γραμμή, εξυπηρετεί χιλιάδες συμπολίτες μας στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άγχος για το αποτέλεσμα δεν υπήρχε, τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά για Παναθηναϊκό και Περιστέρι, όμως οι δύο ομάδες έδωσαν ωραία μάχη το βράδυ της Παρασκευής (19/4) στο ΟΑΚΑ για . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στα χέρια της Μπασκόνια κετέληξε το τελευταίο εισιτήριο για τα playoffs της EuroLeague. Οι Βάσκοι επικράτησαν με 89-77 της Βίρτους Μπολόνια στο δεύτερο παιχνίδι τους στα Play-In γι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search